2 min. čitanja

Mladi Lošinjanin vesla od Lošinja do Zadra i skuplja novac za djecu s poteškoćama u razvoju

Mladi Lošinjanin vesla od Lošinja do Zadra i skuplja novac za djecu s poteškoćama u razvoju
Foto: Osobni album

MALI LOŠINJ - Antonio Bujačić iz Malog Lošinja prošle je godine preveslao 18,5 nautičkih milja između otoka Lošinja i Raba, a sve s humanitarnom notom. Jedan zaveslaj za deset kuna, kako bi u projektu „Veslajmo za one koji ne mogu“, pomogao rekonstrukciji novodobivenog prostora za rad s djecom u gradu Malom Lošinju. I ove godine, točnije u subotu nastavlja s projektom i ide korak dalje...

- Prošle godine smo tako sveukupno skupili 33 500 kn.  Ove godine, veslam od uvale Mrtvaška na jugu otoka Lošinja do Morskih orgulja u Zadru. Udaljenost je 43 milja, planirani put je 12 - 14 sati ( s pauzama ), planirano oko 25 000 zaveslaja - kaže nam Antonio Bujačić.

Kreće u subotu ( 29. Srpanj ) u 02 h ujutro, a planira doći oko 15.00 u subotu popodne na Morske orgulje.

- Humanitarno se skuplja za udrugu s Lošinja ( "Ruka u ruci" - bavi se s djecom s poteškoćama u razvoju i invaliditetom ), i udruga iz Zadra ( "Mali Princ" - bavi se s razvojem djece s DOWN sindromom, ujedno priprema ih se za prvenstvo u Turskoj u ožujku 2024. godine TRESOME GAMES  ) - pojašnjava ovaj hrabri i plemeniti mladi čovjek.

Tko je voljan pomoći i uplatiti, može na žiro račun udruge "Ruka u ruci" koja će kasnije podjeliti sredstva zajedno s udrugom iz Zadra "Mali Princ" BROJ ŽIRO RAČUNA: Udruga "Ruka u ruci" ( Mali Lošinj )HR 5424070001100056293.

I.B.

Hrabri mladić vesla od Lošinja do Raba kako bi skupio novac za djecu i invalidne osobe
Antonio Bujačić iz Malog Lošinja planira preveslati udaljenost 18,5 nautičkih milja između otoka Lošinja i Raba, a sve s humanitarnom notom. Jedan zaveslaj za deset kuna, kako bi u projektu „Veslajmo za one koji ne mogu“, pomogao rekonstrukciji novodobivenog prostora za rad s djecom u gradu Ma…
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.