1 min. čitanja

Medalje i priznanja šibenskim sportašima za postignute uspjehe na lipanjskim natjecanjima

Medalje i priznanja šibenskim sportašima za postignute uspjehe na lipanjskim natjecanjima
Foto: Instagram/Grad Šibenik

ŠIBENIK – U Samostanskom mediteranskom vrtu sv. Lovre u Šibeniku Zajednica sportova grada Šibenika u suradnji s Gradom Šibenikom organizirala je prijam i druženje šibenskih sportaša koji su u posljednjih mjesec dana ostvarili značajne uspjehe u različitim sportovima u pojedinačnoj i kolektivnoj konkurenciji promovirajući grad Šibenik u Hrvatskoj i Europi na najbolji način.

Naši sportaši, istaknuto je tom prilikom, još jednom su potvrdili kako je sport važan segment života grada Šibenika i njegov prepoznatljiv identitet koji ga krasi dugi niz godina. Mlade šibenske sportaše pozdravio je i uputio im čestitke na izvanrednim uspjesima Željko Burić, gradonačelnik grada Šibenika u ulozi sudomaćina događaja, objavljeno je na službenim stranicama grada Šibenika.

– Grad Šibenik ima sportaše kojima se uistinu možemo ponositi. Mladi ljudi koji su postigli zavidne rezultate na svim razinama, od lokalne do nacionalne i regionalne, ustrajno grade sportski brend našeg grada. Braneći na prvenstvima i natjecanjima boje svog kluba i osiguravajući mu medalje u ekipnim i pojedinačnim sportovima, ujedno promoviraju i Šibenik. Svojim rezultatima primjer su i motivacija svima nama, a posebice našim najmlađim sugrađanima, za koje mi je drago da se sve više uključuju u brojne sportove – kazao je u svom obraćanju prisutnima gradonačelnik Burić.

Ispred Zajednice sportova grada Šibenika sportašima je, čestitao Dario Kulušić, tajnik Zajednice, poželjevši im još mnogo uspjeha u sportskim karijerama. Uslijedila je dodjela priznanja sportašima od strane krovne organizacije šibenskog sporta.

Z.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2022 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.