2 min. čitanja

LASTOVO – OTOK GLAZBE Fantastičan festival u prekrasnoj uvali

LASTOVO – OTOK GLAZBE Fantastičan festival u prekrasnoj uvali
Foto: Promo

LASTOVO – Festival koji svake godine na Lastovo privlači ljubitelje glazbe i ove godine će se održati usprkos pandemiji te u skladu s epidemiološkim mjerama, a ulazak će biti moguć bez Covid potvrde i negativnog testa.

Lastovo.OTOKGLAZBE.2021. održava se i ove godine od 12. do 15. kolovoza u uvali sv. Mihovila. Festival je organiziran prema važećim epidemiološkim mjerama za kulturna događanja, pa će se tako koncerti slušati sjedeći, a za ulazak nisu potrebne Covid putovnice i negativni testovi.

Foto: Promo

– Nove mjere traže nove prilagodbe pa tako i ovogodišnje izdanje našeg festivala izgleda drugačije nego što smo navikli, sve aktivnosti moraju završiti do ponoć, ali važno je da se održava i da smo opet zajedno u uvali Mihajla, kazali su organizatori festivala iz udruge LA!UVO!.

Prisutne će zabavljati Trokut, Mangroove, Žen, Pitaj klince te neizostavni DJ D-GREE, a osim glazbenog programa osiguran je i bogati popratni sadržaj. Izložbe, radionice, projekcije filmova, natjecanja u odbojci na pijesku i boćanju te Tattoo kutak samo su dio aktivnosti koje će se održavati u uvali Mihajla.

– Kako bismo i lokalnom stanovništvu koje neće prisustvovati na festivalu omogućili da poslušaju bendove koji će navečer svirati, organizirali smo i live nastupe sluSHaj&guSHtaj na P, gdje će u jutarnjim satima nastupiti bendovi koji tu večer nastupaju na festivalu, poručili su organizatori festivala.

Foto: Promo

Festivalski kamp neće biti organiziran, a s obzirom na ograničeni broj sjedećih mjesta ove godine nema festivalskih ulaznica, već samo dnevnih. Cijena dnevne ulaznice iznosi 60 kuna, a na dan koncerta 80 kuna. Sve posjetitelje poziva se da svoje mjesto osiguraju na vrijeme kupnjom u webshopu, a svi oni koji kupe 4 ulaznice odjednom, dobit će 15 % popusta na asortiman festivalskog mercha.

Kupnjom ulaznice i bilo kojeg drugog proizvoda LA!majice posjetitelji direktno sufinanciraju festival i sve aktivnosti udruge LA!UVO!. Posjetitelji festivala uz predočenje kupljenih ulaznica dobivaju popust na turističke obilaske najljepših dijelova otoka, uključujući i hladnoratovske vojne objekte, a u suradnji s VISIT LASTOVO NOBULLSHIT HOLIDAYS.

Foto: Promo

Festival se održava uz podršku Općine Lastovo, Parka Prirode Lastovsko otočje, Turističke zajednice Općine Lastovo, , Ministarstva kulture i medija, Dubrovačko-neretvanske županije, Hrvatskog društva skladatelja te uz prijateljske donacije, sponzorstva i partnerstva BLUE SEEDS agencije, IMPACT HUBa, ZADRUGE ZA ETIČNO FINANCIRANJE, KINA MEDITERAN, udruge DOBRE DOBRIČEVIĆ te mnogih drugih.

Točna satnica bit će objavljena na društvenim mrežama festivala.

I.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.