1 min. čitanja

KRK Obavijest o javnoj raspravi za Program gospodarenja šumama privatnih šumoposjednika

KRK Obavijest o javnoj raspravi za Program gospodarenja šumama privatnih šumoposjednika
Foto: TZ Krk

KRK – Javna rasprava za Program gospodarenja šumama privatnih šumoposjednika za gospodarsku jedinicu Krk održat će se u srijedu, 20. siječnja 2021. godine, s početkom u 10.30 sati, i to, uslijed strogih epidemioloških mjera, ispred upravne zgrade Grada Krka, Trg bana Josipa Jelačića 2.

Javnoj raspravi prisustvovat će predstavnici: izvođača radova – Denis Stojsavljević (091 2363 281) i Ministarstva poljoprivrede Republike Hrvatske – Maja Bukovac (099 3117 723).

Stoga, ovom se prilikom pozivaju šumoposjednici, kao i svi zainteresirani građani te predstavnici lokalne samouprave i vatrogasaca, da se odazovu pozivu i svojim aktivnim sudjelovanjem – upućenim primjedbama i prijedlozima – doprinesu što kvalitetnijem konačnom sadržaju Programa za gospodarenje šumama privatnih šumoposjednika.

U smislu aktivnog  provođenja epidemioloških mjera, radi zaštite ljudskog zdravlja, mole se svi zainteresirani za prisustvovanje na Javnoj raspravi da se obavezno najave najkasnije do 12.00 sati, 19. siječnja, telefonom ili mailom na: 099 3117 723 ili maja.bukovac@mps.hr (Maja Bukovac).

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2023 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.