1 min. čitanja

Kreću radovi na Jadranskoj magistrali nedaleko od Šibenskog mosta - očekuju se velike gužve!

Kreću radovi na Jadranskoj magistrali nedaleko od Šibenskog mosta - očekuju se velike gužve!
Foto: Pexels/GoogleEarth

Radovi su ovo na kontroverznoj rekonstrukciji raskrižja Jadranske magistrale i ceste prema Zatonu protiv koje su nedavno prosvjedovali građani. Sve ipak kreće sutra i sve do 15. svibnja prilično će poremetiti ustaljeni promet na ovoj dionici.

Tijekom izvođenja radova na mjesec i pol će se potpuno zatvoriti dio magistrale.

Tijekom prve faze radova, promet će se odvijati jednim trakom Magistrale naizmjenično, što će biti regulirano privremenim semaforom, dok će cesta prema Zaton biti potpuno zatvorena od 6. veljače do 18. ožujka. Do Zatona će se voziti obilazno, skretanjem s Magistrale na državnu prometnicu prema Stankovcima i Benkovcu, te Ulicom Zatonskih žrtava, navodi Slobodna Dalmacija.

Tijekom druge faze radova, postavit će se znakovi i pokretni semafori te će se voziti naizmjenično jednim trakom. Lokalno će se omogućiti pristup djelatnicima i korisnicima hotela "Panorama".

Promet će se odvijati jednim kolničkim trakom s postavljenim odgovarajućim znakovima i pokretnim semaforima. Regulacija će se odvijati u dvije faze shodno radovima.

J.T.

PROČITAJTE JOŠ:

Prosvjed kod Šibenika zbog novog raskrižja: “Ovo izgleda kao dječji crtež!”
ŠIBENIK - Mještani Zatona i Rasline kraj Šibenika, njih oko 300, okupilo se na Šibenskom mostu u znak protesta protiv planirane rekonstrukcije postojećeg raskrižja na tom dijelu Jadranske magistrale. Građani smatraju da bi primjerenija i sigurnija bila izgradnja rotora iako su radovi na rekonstrukciji raskrižja počeli prije nekoliko dana, piše
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.