1 min. čitanja

Korčula se sprema za maškarani doček pola Nove godine

Korčula se sprema za maškarani doček pola Nove godine
Foto: Screenshot/Youtube

KORČULA – U središtu Korčule sutra će se održati svečani, maškarani doček pola Nove godine. Tim povodom iz Grada upozoravaju da će tijekom fešte u centru grada vrijediti posebna regulacija prometa.

Kažu da je Korčula jedini grad na svijetu gdje se jednako glasno, veselo i šaroliko slavi doček pola Nove godine. Najluđi provod u ljetnoj sezoni na jednom od 5 najljepših otoka svijeta tradicionalno se održava svakog 30. lipnja, a doživljaj je to ne samo za goste već i za domaće. Manifestacija se održava još od 2001. godine, s tim da zbog pandemije nije održana 2020. godine.

Iz Grada stoga upozoravaju da će u cilju osiguranja sigurnosti sudionika u manifestaciji, promet sutra biti zabranjen u centru grada na potezu od autobusnog kolodvora do poluotoka, u vremenu od 19:00 do 4:00 sata.

Svi koji žele doći na feštu, svoje automobile moći će ostaviti na parkiralištima iznad grada, odakle će posjetitelje do centra Korčule besplatno prevoziti električni automobil.

Besplatni prijevoz u smjeru grada bit će organiziran u vremenu od 19:00 – 20:30 na relaciji Parking (groblje sv. Luke) – Poligon – Autobusni kolodvor.Besplatni prijevoz iz grada bit će organiziran u vremenu od 1:00 – 2:00 na relacijiAutobusni kolodvor – Poligon – Parking (groblje sv. Luke).K.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.