2 min. čitanja

Kažnjen za uspješno razvrstavanje komunalnog otpada? Ima i toga!

Kažnjen za uspješno razvrstavanje komunalnog otpada? Ima i toga!
Foto: Unsplash

ISTRA - Istranin je od komunalne tvrtke dobio obavijest da će dobiti kaznu jer prošle godine nije dao isprazniti niti jedan spremnik miješanog otpada.

Pulski novinar Elvis Mileta koji živi u Galižani, dobio je od vodnjanskog komunalnog poduzeća Contrada obavijest da će biti kažnjen s 87,60 eura jer je lani, kako navodi, uspješno razvrstavao komunalni otpad, odnosno nije imao niti jedan spremnik miješanog otpada za pražnjenje, piše Istra24.

Foto: Istra24

- U kućanstvu živim sam s psom, hranim se kod roditelja i u restoranima, a sav otpad koji proizvodim odnosi se na plastiku, limenke i kartonsku ambalažu. Moje pitanje glasi: odakle meni miješani i biorazgradivi komunalni otpad? Zbog čega me kažnjavate? Jedino što mi pada na pamet jest da zelenu kantu napunim psećim izmetom kako bih zadovoljio standarde Contrade - navodi.

- Do sada sam to nosio pod ulike, ali od sada ću time puniti zelenu kantu. Što se pak kazne tiče, odmah vam javljam da ću pokrenuti upravni spor, zaključuje Mileta.

B.K.

PROČITAJTE JOŠ:

Šibenčanka zvala Čistoću zbog odvoza veš mašine, poručili joj: ”Zovite Rome!”
ŠIBENIK - Starija gospođa iz Šibenika nedavno se šokirala odgovorom iz lokalnog komunalnog poduzeća gdje se telefonski obratila radi propisnog zbrinjavanja dotrajale perilice za rublje. Pozivu je osobno svjedočio čitatelj Morskog.hr koji nam se javio ne bi li upozorio na skandaloznu preporuku i prob…
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.