3 min. čitanja

Kako uspješno kormilariti uzburkanim poslovnim vodama uz snažan osobni brend

Kako uspješno kormilariti uzburkanim poslovnim vodama uz snažan osobni brend
Foto: TZ otoka Krka

KRK - Snažan osobni brend putovnica je u poslovnom svijetu koja vas nečujno predstavlja, stvara nove prilike i otvara brojna vrata i prije nego li na njih zakucate. Stoga je, za rast poslovanja, najbolje investirati upravo u osobni brend.

Udruga Žene za otok organizira novu edukaciju pod nazivom 'Kako uspješno kormilariti uzburkanim poslovnim vodama uz snažan osobni brend', a koja će se održati u Velikoj gradskoj vijećnici u Krku 11. veljače 2023. Počinje u 10:00 sati, a vodit će ju Tanja Džido.

Foto: Facebook

Što piše u vašoj biografiji? Jeste li je se usudili ispisati ili se i dalje krijete iza plašta nevidljivosti, nadajući se da će vaš naporan rad govoriti sam za sebe, onako kako su nas učile naše mame i bake?

Na zasićenom tržištu među rastućom konkurencijom, ako se ne usudimo biti vidljivi u našoj zoni genijalnosti, naši kupci ili klijenti nas ne mogu pronaći kao niti dobre poslovne prilike po našoj mjeri već one odlaze u ruke - onih koji su vidljiviji.

Kada ste svjesni vlastite vrijednosti na tržištu, onda se usudite učiniti je vidljivom te se pozicionirate u prvi red do najboljih prilika na tržištu. Prvi ste na umu vašim potencijalnim klijentima ili kupcima kada su u potrazi za proizvodima ili uslugama koje nudite jer ste im kroz vaš sadržaj pokazali da ste za njih najbolje rješenje.

Osobni brending ne znači da ćete se koristiti samohvalom ili težiti popularnosti, nego da ćete biti vidljivi u onome u čemu ste činjenično dobri i postati prepoznati među ljudima koji su pravi za vas.

Ako ste spremni u 2023. godini riješiti se plašta nevidljivosti, pridružite se inspirativnom predavanju i doznajte kako otkriti svoju zonu genijalnosti te kako pretvoriti svoju osobnu priču u magnet za kupce ili klijente koji dijele vaše vrijednosti.

Ako razmišljate gdje najbolje investirati za rast vašeg poslovanja u 2023. godini, odgovor je - u vaš osobni brend. Snažan osobni brend vaša je putovnica u poslovnom svijetu koja vas nečujno predstavlja, stvara nove prilike i otvara brojna vrata i prije nego li na njih zakucate.

Kada izgradite snažan osobni brend, ma koliko uzburkane poslovne vode postale, vaše poslovanje ostat će iznad vode i izvan svake konkurencije. O svemu ovome govorit će vam Tanja Džido, a više o svemu pročitajte OVDJE.

B.K.

PROČITAJTE JOŠ:

Ima li na otocima života zimi? Evo priča triju poduzetnih otočanki
Kako se zimi živi na otoku, što donosi ljeto te bi li život na otoku mijenjale s onim na kopnu, odgovorile su tri mlade otočanke. U zemlji s tisuću otoka većina ih je pusta. I ljeti i zimi. Samo njih 47 može se pohvaliti stalnim stanovnicima. Mari Greget,
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.