1 min. čitanja

Jučer i danas održava se Festival jagoda u Selcu

Jučer i danas održava se Festival jagoda u Selcu
Foto: Unsplash / Ilustracija

SELCE - Dva dana Rivijera Crikvenica ispunjena je mirisom svježih jagoda, ali i specijaliteta čiji su osnovni sastojak jagode.

Obožavate voće, a posebno jagode? Čeznete za opuštenim vikendom uz more?

Vaše je idealno odredište Rivijera Crikvenica, gdje se 27. i 28. svibnja 2023. održava 13. po redu Festival jagoda. Dva dana rivijera je ispunjena mirisom svježih jagoda, ali i specijaliteta čiji su osnovni sastojak jagode dok se pogled odmara uz živahne i opuštajuće broje proljeća.

Društvo vaših najmilijih plus slasna torta, kremasti kolač od jagoda ili osvježavajući napitak na terasi uz more okupanoj suncem te zabavni program – može li bolje? - pitaju se iz TZ-a Crikvenica.

Subota je bila puna događanja. Naime, Selce su nastupima uljepšali polaznici Dječjeg vrtića Radost - Područni vrtić Selce, iz plesne skupine KUD-a 'Vatroslav Lisinski', kao i Mažoretkinja grada Crikvenice.

Nastupio je i legendarni selački '112-godišnjak' – KUD Neven, a fešta je nastavljena uz glazbeni sastav Ex. Zvijezde dana ipak su bile jagode svih oblika i veličina, koje su izložene 'iskakale' s nekoliko štandova postavljenih na selačkoj žili kucavici.

U večernjim satima posjetitelji su mogli uživati u posebnoj ponudi pića i koktele od jagoda, kao što je bula od jagoda i bosiljka ili strawberry gin tonic, ali i nastupu vrckavih djevojaka iz grupe Gelato Sisters.

Festival jagoda svi zainteresirani mogu posjetiti i danas između 10 i 18 sati. U to vrijeme bit će moguće kupiti jagode, slastice i druge proizvode od jagoda, ali i razne druge suvenire i proizvode. Za zabavu će u 10 sati ujutro biti zaduženi momci iz sastava Trio Crikvenica.

B.K.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2023 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.