1 min. čitanja

Je li ovaj teren najljepše nogometno igralište u Hrvatskoj?

SUTOMIŠĆICA – Nije novost da je Hrvatska prekrasna zemlja čije ljepote privlače milijune gostiju iz cijelog svijeta. Oni koji ovog ljeta stignu na otok Ugljan, moći će svjedočiti i novoj atrakciji: doista prekrasnom novom igralištu lokalnog kluba NŠK Sveti Mihovil.

Ovaj je klub smješten u mjestu Sutomišćica na istočnoj obali, a predstavlja dva otoka – Ugljan i Pašman.

Sv. Mihovil bacio se na obnovu igrališta smještenog na sjajnoj lokaciji na samoj obali, tek nekoliko metara od mora. Teren je ne tako davno bio u vrlo lošem stanju – na njemu su čak rasli i krumpiri – a sada u novom ruhu izgleda odlično, piše Gol.hr.

Veliki dan za lokalni klub uveličat će vrlo ugledan gost – Sv. Mihovilu u goste stiže prvoligaš NK Osijek. Susret je na rasporedu 14. svibnja u 18:00, a najavio ga je vratar Osijeka Krševan Santini, koji je rodom iz Lukorana na otoku Ugljanu.

Photo: Boris Kačan

Domaćini će sigurno znati prirediti dobru zabavu. Pogledamo li kakvom su bakljadom dočekali svoju djecu na povratku s turnira u Medulinu, nema sumnje da će znati na pravi način uveličati i ovaj veliki dan za svoj klub.

Usuđujemo se reći da dugo nismo vidjeli ljepši teren – ne bi nas čudilo da uskoro osvane i u stranim medijima na nekoj od lista najljepših svjetskih lokacija za nogometni teren.

Iako hrvatska nogometna infrastruktura nije na posebno dobrom glasu, ne bi to bio prvi put da se hrvatski stadioni nalaze na takvim listama– stadion Imotskog Gospin dolac već je standardni gost takvih izbora.

Gol.hr

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.