1 min. čitanja

Jadrolinija nagrađuje djecu za svetog Nikolu – Ovog vikenda svima do 12 godina besplatne karte!

Jadrolinija nagrađuje djecu za svetog Nikolu – Ovog vikenda svima do 12 godina besplatne karte!
Foto: Facebook / Ilustracija

RIJEKA – Približavanjem dana svetog Nikole brojna djeca pripremaju svoje čizmice za dolazak omiljenog svetca i žarko iščekivanih darova. Međutim, ovog sveca i njegov poseban dan, 6. prosinca, ne vezujemo samo uz djecu.

Foto: Jadrolinija

Sveti Nikola za života činio je, prema legendi, brojna čudesa, a među njima je i smirivanje uzburkanog mora, što ga je učinilo zaštitnikom pomoraca.

Duga je i neraskidiva povezanost ovog svetca s obalnim i lučkim gradovima, kao i tradicija upućivanja molitvi svetom Nikoli prilikom putovanja morem.

Blagdan svetog Nikole obilježava se s posebnom pažnjom i u nacionalnom brodaru – Jadroliniji.

Jadrolinija je dan zaštitnika pomoraca, koji čine čak 75% zaposlenika, odlučila obilježiti povezivanjem djece i mora. Ove godine Jadrolinija daruje svu djecu tako što će u subotu i nedjelju, 5. i 6. prosinca, sva djeca do 12 godina na bijeloj floti imati besplatne karte. Povezao je tako sveti Nikola svoje štićenike – djecu i pomorce!

– Ovom akcijom nastoji se simbolično obilježiti važan dan za nacionalnog brodara, ali i pokazati podrška i zahvalnost putnicima Jadrolinije u izazovnim vremenima – poručuju iz nacionalnog brodara.

Besplatne karte moguće je ostvariti na prodajnim mjestima Jadrolinije te putem web stranice i mobilne aplikacije mJadrolinija, a akcija obuhvaća sve trajektne, brodske i brzobrodske linije brodara – od sjevera do juga Jadrana.

I.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.