1 min. čitanja

Iz Zadra po cijeni manjoj od 20 eura u više od 20 različitih destinacija

Iz Zadra po cijeni manjoj od 20 eura u više od 20 različitih destinacija
Foto: Unsplash

ZADAR - Ryanair nudi priliku svima koji žele iskoristiti proljeće i početak ljeta za putovanja i istraživanje novih gradova i kultura. Naime, za 20 destinacija cijene se kreću već od 12 pa do 19,99 eura.

Ryanair, vodeća europska niskotarifna zrakoplovna tvrtka, već je poznata po svojim niskim cijenama i širokom izboru destinacija, a ovog proljeća i ljeta nudi još jednu sjajnu ponudu za putnike koji putuju iz Zadra.

Putnici mogu birati između više od 20 popularnih destinacija širom Europe, a sve to po cijeni od manje od 19 eura po letu. Ovo je sjajna prilika za putnike koji žele iskoristiti nadolazeće mjesece za putovanja i istraživanje novih gradova i kultura.

Među destinacijama koje se nude su London, Dublin, Berlin, Bruxelles, Milano, Rim, Berlin, Manchester i druge. Osim toga, Ryanair nudi i nekoliko manje poznatih destinacija, poput Aarhus, Maastricht, Bournemouth, koji su idealna za putnike koji traže mirniji i manje turistički prometan grad.

Cijene počinju već od 12 eura pa do 19,99 eura za 20 destinacija, nešto skuplje su u ponudi i ostale destinacije. Putnici mogu birati između različitih vremena leta tijekom dana, što omogućuje veću fleksibilnost i prilagođavanje vlastitom rasporedu putovanja.

U cijenu je uključena pristojba, osnovna ručna prtljaga i avionska karta sa svim taksama, piše Putujmo jeftino.

Ove ponude vrijede za putovanja od početka svibnja do kraja lipnja, a putnici mogu izabrati bilo koji slobodan termin u tom razdoblju. Naravno, važno je naglasiti da se cijene mogu razlikovati ovisno o danu i vremenu putovanja, pa je potrebno provjeriti prije odluke za kupnju karte.

Za putnike koji žele putovati s više prtljage, Ryanair nudi mogućnost kupnje dodatne prtljage po vrlo povoljnoj cijeni. Putnici također mogu birati između različitih opcija sjedala, poput sjedala s dodatnim prostorom za noge ili prioriteta u ukrcavanju.

B.K.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.