3 min. čitanja

INOVACIJA U CHARTERU Inventura opreme u plovilu, u svega dvije minute – ISS Yachts Show u Biogradu i Trogiru

INOVACIJA U CHARTERU Inventura opreme u plovilu, u svega dvije minute – ISS Yachts Show u Biogradu i Trogiru
Foto: ISS Yacht

Inovativno rješenje Inventory Smart sustava za jahte (ISS Yachts)  bit će u rujnu predstavljeno javnosti u odabranim hrvatskim marinama. To je prilika i za upoznavanje kreatorskog tima rješenja koje se smatra prodorom u charter industriju, jer osim što automatizira dijelove postupka primopredaje jahti, smanjuje i vrijeme inventure na manje od dvije minute. ISS Yachts Show održat će se od 21. do 25. rujna u marinama Biograd i Trogir.

Inovativni sustav, koji je razvio tim poljskih inženjera, testirala je hrvatska tvrtka Euronautic koja ima flotu od 72 jahte u dvije marine – u Biogradu na Moru i Pirovcu. Nakon uspješnih testova i vrlo pozitivnih mišljenja uprave ove kompanije, tim inovatora odlučio je predstaviti rješenje charter industriji u Hrvatskoj.

– Želimo uživo demonstrirati rad sustava ISS Yachts na brodu u odabranim hrvatskim marinama. Upravo će na ovaj način profesionalci u charter industriji moći sami posvjedočiti moćnom alatu kojeg imaju u rukama. Bit ćemo dostupni 4 dana: 21. i 22. rujna u Trogiru i 24. i 25. rujna u Biogradu na Moru. Pozivamo vas na pojedinačne sastanke i prezentacije našeg sustava – poručuje Michael Ginter, inženjer za razvoj proizvoda na ISS RFID. Svakog od navedenih dana, točno u podne ćete moći sudjelovati i demonstraciji proizvoda, otvorenoj za javnost. Kako bi bili u skladu s najvišim sigurnosnim standardima, organizator traži prethodnu izjavu o sudjelovanju na sastancima, putem svoje web stranice, a prijaviti se možete OVDJE.

Dokazano rješenje

ISS Yachts omogućuje vam brzu provjeru opreme na vašem brodu. Sustav se temelji na RFID tehnologiji koja koristi radio valove za otkrivanje objekata opremljenih tzv. pametnim oznakama (markerima). Signal se potom vraća uređaju koji ga očitava i naposljetku Vi možete provjeriti informacije o statusu opreme, čime je omogućena beskontaktna inventura u stvarnom vremenu.

Zahvaljujući izvrsnoj suradnji s Euronautic timom, u srpnju i kolovozu ove godine ISS Yachts je nadograđen i dotjeran na jahti Bavaria 38, gdje su označena 104 različita predmeta. Za hrvatsku tvrtku ovo je značio i kraj zamornim ručnim inventurama, a postupak, koji je do sada trajao više od 30 minuta, skraćen je na manje od 2 minute. Katarina Vujević Babara, vlasnica Euronautic Ltd., bila je toliko impresionirana da je odlučila sama testirati alat. Danas je uvjerena da je to revolucionarno rješenje koje je od velike pomoći pri prijavama i odjavama charter jahti.

– Najbitnije nam je pružanje najviše kvalitete usluge klijentima prilikom najma jahte, a istovremeno želimo osigurati učinkovit najam potpuno spremnog plovila za krstarenje. Međutim, provjera opreme traje dugo. Zahvaljujući ISS Yachts, naše se osoblje može brzo pobrinuti da sve što treba biti na brodu, i bude na brodu te da klijenti imaju tu vrstu udobnosti, da mogu u miru isploviti.  Jako sam sretna što smo prva tvrtka u Hrvatskoj koja je implementirala sustav ISS Yachts. Iskreno preporučujem ovaj proizvod, jer smo zahvaljujući njemu uštedjeli puno živaca i vremena – naglašava Katarina Vujević Babara, vlasnica Euronautic Ltd.

ISS Yachts također znači smanjenje radnog opterećenja i uklanjanje pogrešaka uzrokovanih ljudskim faktorom, kao i poboljšanje upravljanja imovinom i kontrolu skupe opreme na brodovima. Također će raditi gdje god brzo smještanje predmeta može poboljšati procese, npr. tijekom zimskog perioda ili praćenja korištenja potrošnog materijala.

Više informacija o ISS Yachts sustavu možete pronaći ovdje, na web stranici, na društvenim mrežama LinkedIn i YouTube.

Inteligentna sigurnosna rješenja

ISS RFID je mlada poljska tvrtka koja djeluje na polju inteligentnih sustava koji koriste radio tehnologije. Stručni tim je 2016. godine izradio i patentirao prototip RFID Tamper Evidence, inovaciju na globalnoj razini. Dvije godine kasnije, tvrtka je osvojila titulu Best Startup 2018 u programu ubrzanja Space3ac, koji kombinira potrebe industrije s tehnološkim startupima. Tvrtka je već implementirala nekoliko inovacija. RFID tehnologija se pokazala kao dobar alat za kontrolu upotrebe opreme u proizvodnju elektroničkih sustava u automobilskoj industriji i kao podrška za upravljanje i iznajmljivanje građevinske opreme.

* * *

Kontakt za medije:

Agnieszka Kuźma-Filipek, Odnosi s javnošću, tel. +48 601 99 10 89,  agnieszka@lawendapr.com

ISS RFID Sp. z o.o., ul. Druskiennicka 20 81-533 Gdynia, telefon: +48 58 526 12 18

Sponzorirani sadržaj

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.