1 min. čitanja

HUMANOST NA DJELU Splitski policajci, vatrogasci i motoristi daruju krv!

HUMANOST NA DJELU Splitski policajci, vatrogasci i motoristi daruju krv!
Foto: PU splitsko-dalmatinska

Klub dobrovoljnih darivatelja krvi, Moto klub BMW i JVP Grada Splita pozivaju sve ljude dobre volje da im se priključe i daruju krv.

Klubu dobrovoljnih darivatelji krvi Policijske uprave splitsko-dalmatinske na slijedećoj organiziranoj akciji darivanja koja će se održati u utorak i srijedu 21. i 22. svibnja 2024.godine, pridružiti će se članovi Moto kluba BMW Dalmacija i vatrogasci Javne vatrogasna postrojba Grada Splita.

- Zajednički želimo još jednom javnosti ukazati na činjenicu da su motociklisti jedna od najugroženijih sudionika u prometu radi čega nažalost najčešće stradavaju u prometnim nesrećama i ozlijede koje zadobivaju su izuzetno teške, a ponekad nažalost i smrtonosne.

U suradnji s moto klubovima do sada smo proveli edukacije, organizirali poligone na kojima su se motociklisti usavršavali, govorili smo o potrebi pojačanog opreza kroz primjere iz svakodnevnog života, te provodimo intenzivne nadzore prometa, ali na ovaj način želimo kroz humanitarni rad još jednom poslati zajedničku poruku o potrebi podizanja razine prometne kulture, razine odgovornosti i svijesti o mogućim ugrozama - rekli su iz PU splitsko-dalmatinske.

J.T.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.