1 min. čitanja

Hrvatska rukometna reprezentacija na pripremama u Poreču

Hrvatska rukometna reprezentacija na pripremama u Poreču
Foto: Grad Poreč/Tea Stokovac

POREČ - Hrvatska muška seniorska reprezentacija okupila se na Novu godinu i započela završne pripreme za Svjetsko prvenstvo kojem su domaćini Švedska i Poljska od 11. do 29. siječnja 2023.

U sklopu završnih priprema u Poreču, Hrvatski rukometni savez tradicionalno organizira Croatia Cup. Gosti su od 6. do 8. siječnja 2023. godine Sjeverna Makedonija i Izrael. Hrvatska će prvi susret igrati protiv Sjeverne Makedonije koja je također sudionik Svjetskog prvenstva. S klupe je predvodi legendarni Kiril Lazarov.

Taj je susret na rasporedu 6. siječnja 2022. u 20.15 sati. Dan kasnije u istom terminu, igraju Sjeverna Makedonija i Izrael, da bi Croatia Cup završio susretom Hrvatske protiv Izraela 8. siječnja 2023., također u 20.15 sati.

Ulaznice za sve utakmice Croatia Cupa već se mogu kupiti putem sljedećeg linka: http://www.ulaznice.hr/, a ulaznice za utakmice Croatia Cupa mogu se kupiti i u svim ” Tisak Media ” centrima, te na blagajni dvorane Žatika u četvrtak 05.01.2023. od 12:00 do 18:00h, kao i na dane utakmica ( 06., 07., i 08.01.2023. od 15:00h)

Cijena pojedinačne ulaznice je od 8 eura (60,28 kn) do 12 eura ( 90,41 kn). Pred rukometašima je Svjetsko prvenstvo na kojem se “vadi“ kvalifikacijska viza za Olimpijske igre u Parizu 2024. godine.

- Hrvatska muška seniorska reprezentacija posljednji put je igrala u Poreču prije dvije godine protiv Španjolske u EHF EURO Cupu. Davno je to bilo i ne sumnjamo da će prijatelji rukometa iz toga grada, ali i cijele  Istre, kao i nedavno u Puli, napuniti Žatiku i u dobrom raspoloženju ispratiti naše rukometaše na Svjetsko prvenstvo - poručuju iz Grada Poreča.

I.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2023 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.