2 min. čitanja

Hallberg-Rassy 50 i Solaris 44 – Hrvatske premijere na Biograd Boat Showu

Hallberg-Rassy 50 i Solaris 44 – Hrvatske premijere na Biograd Boat Showu
Foto: Comit / More ocean

BIOGRAD NA MORU – Na Biograd Boat Showu koji se održava od 20. do 24. listopada hrvatski dealer Hallberg-Rassy brodova More Ocean d.o.o. prvi put prikazuje Hallberg-Rassy 50, a slovenska tvrtka Comit d.o.o., koja je više od 15 godina ovlašteni prodavač  Solaris jahti, kao i katamarana Hanse, Dehler, Moody i Privilege, premijerno predstavlja Solaris 44 na 23.

Foto: More ocean

Hallberg-Rassy 50 je novi u dugom nizu brodova ove veličine od slavnog švedskog brodogradilišta.

Foto: More ocean

Novi model sadrži sve one elemente koji su ovo brodogradilište učinili poznatim, pa tako je namijenjen za dulji boravak na moru i projektiran za sva mora svijeta.

S druge strane ovaj model je moderniziran u skladu s novim trendovima u oceanskm jedrenju i kao takav jedan je od vodećih brodova u kategoriji luksuznih krstaša.

Foto: More ocean

Potvrda tome je i činjenica da je nominiran za brod godine, sigurnost performanse i udobnost glavne vrline svakog Hallberg-Rassy plovila sada su razvijene do nikad prije viđenih nivoa u ovom modelu. Tako da je Hallberg-Rassy 50 veći, brži, sigurniji i udobniji od svojih prethodnika, a na to se možete i sami uvjeriti kada nas posjetite na Biograd Boat showu.

Foto: Comit

Solaris 44 izuzetno je sofisticiran proizvod talijanskog brodogradilišta Solaris, dizajniran je za brzo jedrenje s minimalnom posadom ili u solo izvedbi. Izuzetan talijanski dizajn također se odražava u unutrašnjosti tri kabine i nudi obilje svijetlog prostora uz svu udobnost na koju smo navikli na većim jedrilicama.

Foto: Comit

Dvije identične oštrice kormila ispod širokog trupa zajedno s ravnotežom jedrilice dugačke gotovo 14 metara osiguravaju potpunu kontrolu i sigurnu plovidbu u svim vremenskim uvjetima i kutovima.

Foto: Comit

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.