1 min. čitanja

Gradovi Hvar i Stari Grad dodijelili priznanja dvojici policijskih službenika

Gradovi Hvar i Stari Grad dodijelili priznanja dvojici policijskih službenika
Foto: Grad Hvar/Grad Stari Grad

Gradonačelnici Grada Hvara i Stari Grada uručili su priznanja najboljim policajcima Policijske postaje Hvar. Dan policije i blagdan svetog Mihovila obilježeni na otoku Hvaru nagrađivanjem najboljih policijskih službenika.

Grad Hvar
Gradonačelnik Rikardo Novak primio je u četvrtak predstavnike Policijske postaje Hvar povodom Dana policije i blagdana sv. Mihovila i tom prilikom uručio zahvalnicu mladom policijskom službeniku Dominiku Putniku za odlične rezultate koje je u svojoj službi ostvario na području Grada Hvara, osobito u dijelu sigurnosti u prometu.

Dominik je u policijskoj službi osam godina, a tijekom posljednje tri znatno je napredovao u svim segmentima svoje službe. Osobito je zadovoljan suradnjom sa svojim sugrađanima, što je istaknuo i načelnik Policijske postaje Hvar, Jure Tadić.
Gradonačelnik je uz čestitku povodom Dana policije zahvalio na angažmanu u protekloj turističkoj sezoni te izrazio zadovoljstvo razinom sigurnosti u gradu, osobito činjenicom da se na području grada Hvara bilježi nizak broj kaznenih djela.

Stari Grad
Povodom Dana policije i blagdana sv. Mihovila 29. rujna 2022. upriličen je prijem u uredu gradonačelnika Antonia Škarpe i tom prilikom uručena zahvalnica policijskom službeniku Matku Frankoviću za dugogodišnji profesionalni rad i podizanje ukupne sigurnosne slike Grada Starog Grada.

Ovom prigodom gradonačelnik Škarpa čestitao je Dan policije svim policijskim službenicima Policijske postaje Hvar, zaželio puno uspjeha u budućem radu te pohvalio dosadašnju suradnju s policijom, u nadi za nastavak pozitivne koordinacije i zajedničkog djelovanja Grada i policije.
Gradonačelnik je još jednom istakao potrebu da svaki pojedinac u okviru svojih poslova da svoj maksimalni angažman, a naročito zaposlenici javnih službi u koje spada i policija. Posebice se osvrnuo na ukupnu sigurnost s naglaskom na turističku sezonu, kao i na sigurnost svakog pojedinca. Upravo to je posebno prepoznato kod policijskog službenika Matka Frankovića koji je tijekom tridesetogodišnjeg rada nesebično, odgovorno i profesionalno izvršavao svoje zadaće.

I.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.