4 min. čitanja

Glumica odglumila žrtvu u autobusu za Split? Vozač: "Što je običan radnik naspram influensera i glumica?"

Glumica odglumila žrtvu u autobusu za Split? Vozač: "Što je običan radnik naspram influensera i glumica?"
Foto: Facebook

Ante Bonacin je vozač Flixbusevog autobusa kojeg je prozvala Ana Uršula Najev. Bonacin je široj javnosti poznat kao Ponos Hrvatske za 2018. godinu.

Želio je demantirati napad dotične glumice na vozače u autobusu i ispričati svoju verziju priče, koju prenosimo u cijelosti:

"ŠTO JE JEDAN OBIČAN RADNIK VOZAČ NASPRAM INFLUENSERA I "GLUMICA" - Ana Uršula Najev vs Ante & Žare FLIXBUS

Želimo ispriku svih novinara koji su "vijest" pustili bez da su provjerili i drugu stranu ISTINITU što su vam potvrdili i zgroženi putnici koji su čitali vaše članke.

Tu dolazimo do zaključka da kada nešto pošalje "poznata osoba", umisli da se cijeli svijet treba vrtjeti oko nje i kada takva osoba zakašlje mediji se razapinju za lajkove i klikove. S obzirom na svjedoke koje imamo, moj kolega Žare i ja uz savjetovanje jedne gospođe odvjetnice iz ST putnice, idemo vjerojatno i u tužbu za Klevetu i Laž. gdje je dotična odvjetnica ponudila da će nas besplatno zastupati. Srce nam je kao kuća jer nismo ostali sami, da se ni krivi, ni dužni moramo pravdat, a samo smo svoj posao radili kako treba.

"Nepravda malog čovika uvik boli i bori se protiv nje svim snagama"

P.S. koliko "glumica" može lagat tako i spominje taj nagli herpes, a 'čmilju' je imala i kada sam joj objašnjavao da nema valjanu kartu za putovanje i da mora napustiti bus. Ima Boga u svemu, pa i ovoj situaciji. Mali čovik je uvik mali čovik, ali pošten čovik.

Nepravda malog čovika uvik boli i bori se protiv nje svim snagama, i nikada nećemo skidati hlače pred nekim samoprozvanim velikim facama, influenserima... Čast i poštenje, a ne LAŽ!

Naime, sve se dogodilo na zagrebačkom kolodvoru na peronu 203 tijekom današnjeg dana. Ukrcala su se 53 putnika na liniji FLIXBUS N9700 sa polaskom u 14 sati i 15 minuta. Autobus je vozio na liniji Zagreb - Split.

Standardna procedura ukrcaja putnika i prtljage se odvijala po planu i programu. Nista nije naslućivalo da će nam radni dan završiti tako što ćemo biti medijski popraćen sa svih strana!

Ja Ante Bonacin sin Ivice iz K. Sućurca sam bio na vratima i gledao i skenirao karte, Kolega Žarko Jukić sin Slavka iz Čavoglava je slagao prtljagu. Prilikom skeniranja i provjere karata sve je teklo u najboljem redu, međutim, kao i uvijek, imate 70 posto putnika koji kad im se pogleda karta uđu u bus ostave stvari i izađu opet vani.

U svoj toj gunguli gdje je nemoguće zapamtiti sva lica jer nisam računalo, ljudi ulaze-izlaze nekad se kad se posumnja na nekoga, pa se ponovno skenira.

Nekad na jednoj karti imate više putnika. Na primjer, samo dvoje izađe iz busa vani, a ostali ostanu u busu.

S obzirom na to da smo krcali prtljagu pred polazak i na desnu stranu za putnike koji žele izaći u Solinu, bili smo razapeti na sve strane i vrata. No, kako je dama ušla, ja ne znam.

"Neka mala sjedi na skalama, ja danas moram doći u Split"

Svakako prije polaska se broje putnici da provjerimo sami sebe. U tom brojanju taman je došla cura s kartom, a nama je u busu 53 putnika. Dakle, netko je višak u busu tko nema kartu. Na mikrofon sam upitao dva puta je li netko ima da mu nije karta pregledana, i nitko se nije javio.

Zatim sam krenuo u ponovno pregledavanje karata. Kada sam došao do petog ili šestog reda, dotična osoba mi vadi nevaljani kartu odnosno kartu za sutradan. Objašnjavam joj da ne može putovati s nama jer nema valjanu kartu i da napusti bus kako bi cura koja ima kartu mogla sjesti.

Na to je dama rekla: "Neka mala sjedi na skalama, ja danas moram doći u Split".

Ja sam joj opet ponovio da mora izaći vani jer neće bus krenuti dok ne izađe i da već kasnimo 10-ak minuta zbog nje.

Onda je ona inzistirala da joj JA vratim pare za kartu na što sam joj rekao: Niti sam vam je prodao, niti vam imam što vraćat. Izađite iz busa jer ću zvati policiju!".

Jako lijepi vokabular za jednu "glumicu"...

Mlada damo vi nemate kartu i ne možete  putovati s nama. Na spomen policije je izašla i u odlasku nam je slatko rekla: "MRŠ STOKO, VIDIT ĆE TE BOGA SVOGA".

Jako lijepi vokabular za jednu "glumicu". 53 putnika su slavila pljeskom kada je napokon izašla iz busa. Ja nisam ni tada znao o kome se radi već su nam putnici rekli da ćete u novinama završiti. ISTINA ĆE UVIK POBIJEDIT LAŽ!", kazao je za Dalmaciju danas vozač Ante Bonacin.

Njezinu verziju priče možete pročitati u statusu koji je pokrenuo nepravednu lavinu u javnosti, bez da se ispriča i druga strana medalje:

Molim da odvojite 3 minute i pročitate ovaj status kako se ovakve stvari ne bi događale više nikome, a pogotovo...

Posted by Uršula Najev on Sunday, December 11, 2022

Naknadno su se oglasili i iz Flixbusa. Oni kažu da je bus bio krcat, da je Najev imala nevažeću kartu te da vozač neće biti sankcioniran. Dodaju da su im i putnici ostavili podatke za kontakt ako budu trebali svjedočiti.

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.