1 min. čitanja

FOTO: “LINIJSKA PLOVIDBA” Spoj geometrije i mora u 11. samostalnoj izložbi Borisa Kačana

ZADAR – Došlo vrijeme za novu 11. samostalnu izložbu fotografija. Ovaj put malo drukčija od svih do sad, priča nam Boris Kačan u najavi jedinstvenog spoja mora, arhitekture, detalja i geometrije.

Boris Kačan nas redovito uspije iznenaditi novim detaljima prekrasne Hrvatske. Fotografirao on gradove, prirodu, more ili nebo, pronaći će uvijek nešto novo. Ovaj put je iz svega izvukao linije i spojio ih u “Linijsku plovidbu” nove samostalne izložbe.

– Pozabavio sam se malo linijama u prostoru, linijama u arhitekturi, u prirodi u detaljima i nastala je izložba naziva: „Linijska plovidba“. Pripremio sam 59 fotografija. Otvorenje izložbe je 21.08.2019. u 19:30h u staroj školi na Stanovima u Zadru.

Sve fotografije su nastale u Hrvatskoj, najviše u okolici Zadra. Tu ipak živim, pa je i red da pokažem što više domaćega. Kad sam odredio tematski izložbu, krenuo sam s izborom fotografije i već nakon desetak minuta sam došao na preko 200 fotografija, tako da sam ostalih par sati se bavio eliminacijom fotografija. U nedostatku prostora, ovo je maksimalan broj fotografija a da su ipak u dovoljno velikom formatu da svi jasno vide svaku fotografiju.

Hvala puno obitelji na potpori, prijatelju Aleksandru Bonačiću na odličnom nazivu izložbe,  i eto pozivam vas sve koji ste u mogučnosti da dođete i pogledate sve sa prve linije na Stanovima – priča Kačan, a Vi pogledajte dio njegovih veličanstvenih fotografija. Ostatak možete pogledati na izložbi ili OVDJE.

PROČITAJTE JOŠ: Zlatnom ratu titula najljepše plaže svijeta!

BORIS KAČAN PHOTOGRAPHY

Foto: Boris Kačan

J.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2023 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.