>
  2 min. čitanja

FALA TI MORE Ni bura nije obeshrabrila stivanske natjecatelje u sportskom ribolovu

FALA TI MORE Ni bura nije obeshrabrila stivanske natjecatelje u sportskom ribolovu
Foto: Franjo Mlinac

SUTIVAN – Nepovoljna vremenska prognoza popratila je i uskršnje izdanje revijalnog  ribolovnog natjecanja FALA TI MORE u Sutivanu, jer poprilično jaka bura obeshrabrila je neke od posada koje su odustale od sudjelovanja ali ipak je osam brodica isplovilo na more i u ribolovu dočekalo smirivanje vremena koje je uslijedilo tek pred kraj ribolova oko 10.30 sati. Do 11 su sve brodice morale biti u stivanskom portu i uslijedilo je vaganje ulova i dodjela nagrada.

Najuspješniji su ovoga puta bili gosti iz Supetra, ekipa KŠR-a ARBUN (Šugar, Bjažević, Žuvic i Kušćević) koji su uvjerljivo osvojili prvo mjesto i usput trofeje za najvećeg arbuna koji je ujedno bio i najveća riba natjecanja.

Foto: Franjo Mlinac

Ukupno su ulovili 6,2 kg ribe a najveći arbun vagao je 255 gr. Drugoplasirana je domaća ekipa PEĆAR TIM, otac i sin P. i I. Pećar koji su ulovili ukupno 3,28 kg ribe. Trećeplasirana je ekipa SIĆ PUN RIBE (D.Žuljević, F. i D. Mlinac, V.Radmilović) s 1,12 kg a najvećeg kanjca na natjecanju od 119 gr ulovila je ekipa NADA UMIRE ZADNJA (F.Anibalovic, P.Anibalović, V. Vegan, Mia Petrić).

Foto: Franjo Mlinac

Svi pobjednici osvojili su vrijedne poklon bonove za kupnju ribolovne opreme u dućanu ELEKTA-C u Supetru.

Foto: Franjo Mlinac

Juniori kluba organizatora SRK Kalamuc lovili su s obale, a neki su bili i u posadama brodica, a ukupno je na natjecanju ulovljeno 13,37 kg ribe. Nakon dodjele nagrada natjecatelji i znatiželjnici koji su se okupili u znatnom broju počastili su se porcijama ukusnoga rižota od kozica i čašom vina u lijepom ambijentu Kavanjinovih dvora.

Foto: Franjo Mlinac

Sve u svemu prekrasno preduskršnje jutro i uspješan nastavak ribolovnog natjecanja koje će svoje sljedeće izdanje imati pred kraj godine u danima oko Božića. Zahvaljujemo svima na sudjelovanju i druženju!

Foto: Franjo Mlinac

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.