2 min. čitanja

Dugi otok trail u potrazi za volonterima

Dugi otok trail u potrazi za volonterima
Foto: Dugi Otok Trail / Facebook

DUGI OTOK - Organizator svim volonterima osigurava hranu i piće za vrijeme trajanja utrke te podmiruje trošak prijevoza, a tu je i poklon paket. Evo kako se prijaviti.

Uskoro se održava jedna od utrka s najljepšim vidicima, a ako ste željni sudjelovati barem kao volonter, možete se prijaviti OVDJE.

- Nadamo se da ćete i ove godine biti s nama i doprinijeti nezaboravnoj atmosferi Dugi Otok Traila koje će se održati 11. ožujka 2023. - pozivaju organizatori.

Svim volonterima osigurana je hrana i piće tijekom zaduženja za vrijeme trajanja utrke, a svaki će volonter na poklon dobiti opremu koju će nositi tijekom trajanja utrke i koju će zadržati u svom vlasništvu.

Organizator će volonterima podmiriti trošak prijevoza isključivo za prijevoze dogovorene s organizatorom. Ostali troškovi neće biti podmireni, volonteri za svoj rad ne dobivaju novčanu naknadu.

Na poklon će dobiti paket s 'Dugi otok trail hoodicom'.

Foto: Dugi Otok Trail / Facebook

B.K.

PROČITAJTE JOŠ:

Kreću prijave za utrku Dugi Otok Trail 2023.
Kreću prijave za Dugi Otok Trail 2023. koji će se održati 11. ožujka, a sudionici će pritom moći uživati u pogledu na očaravajuće prizore parka prirode Telašćica i otočja Zadarskog arhipelaga. Za natjecatelje su pripremljene tri staze različite zahtjevnosti. Središnje mjesto događanja j…
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2023 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.