2 min. čitanja

Državni inspektorat zatvorio gradilište marine Drage - Provjeravaju i njen rad bez dozvole!

Državni inspektorat zatvorio gradilište marine Drage - Provjeravaju i njen rad bez dozvole!
Foto: ŽLU Zadar

DRAGE - Građevinska i turistička inspekcija Državnog inspektorata obavile su inspekcijski očevid na lokaciji gradilišta Marine Drage, potvrdili su iz Državnog inspektorata koje je zatvorilo gradilište.

- Građevinska inspekcija nadzorom je utvrdila povrede Zakona o gradnji. Slijedom navedenoga gradilište je zatvoreno posebnim službenim znakom. Inspekcijski postupak je tijeku. Napominjemo kako je građevinska inspekcija o utvrđenom činjeničnom stanju dopisom obavijestio Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture, Lučku kapetaniju Zadar.

Postupak turističke inspekcije Državnog inspektorata u kojem se utvrđuju sve relevantne činjenica također je u tijeku te prije okončanja nismo u mogućnosti iznositi detalj - navodi se u očitovanju Državnog inspektorata, piše 057.info.

Marina Drage već je otvorena iako je još gradilište. Osim što nemaju uporabnu dozvolu jer nisu završili gradnju, nemaju ni rješenje Ministarstva mora koje daje dozvolu za otvaranje nautičke luke.

D.G.

PROČITAJTE JOŠ:

POGLEDAJTE OVO Lijevo je projekt iz javne nabave, desno realizirana luka u Dragama
Na sjednici zadarske Županijske skupštine SDP-ov vijećnik Jure Zubčić dotakao se projekta luke Dugovača u Dragama, te činjenice da snimka iz zraka pokazuje kako uvelike odstupa stanje na terenu od projekta. Najviše se to, kaže, vidi u gradnji velikog gata koji ne služi za komunalne vezove, n…
FOTO Dovršeno uređenje obalnog pojasa Pakoštane - uvala Dugovača
Završen je projekt uređenja obalnog pojasa u luci otvorenoj za javni promet lokalnog značaja Pakoštane - uvala Dugovača. Riječ je o investiciji vrijednoj preko 20 milijuna kuna, sufinanciranoj od strane Županijske lučke uprave Zadar, Zadarske županije, Ministarstva mora, prometa i infrastruk…
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.