2 min. čitanja

Druga pašmanska Đirada

Druga pašmanska Đirada
Foto: Screenshot / YouTube

PAŠMAN - Dvije staze, prekrasna priroda, odlična atmosfera i zabava - ovogodišnja Đirada, koja će se održati 30. travnja, biti će organizirana u dvije kategorije: Đirada Red i Đirada Blue.

Turistička zajednica Općine Pašman po drugi puta organizira rekreativnu utrku/šetnju Đirada koja je prošle godine nadmašila sva očekivanja velikim odazivom i odličnom atmosferom.

Ovogodišnja Đirada, koja će se održati 30. travnja, biti će organizirana u dvije kategorije: Đirada Red i Đirada Blue.

Utrka Đirade Red počinje u 10 sati dok Đirada Blue kreće 10 minuta kasnije. Cilj natjecanja je kao i prošle godine na vidikovcu Veliki Bokolj gdje će biti i proglašenje pobjednika i dodjela nagrada koji su planirani u 15:30 sati.

Staza Đirade Red duga je 15 kilometara te zahtijeva veću razinu kondicije i iskustva. Đirada Blue duga 9 km i 240 m je prikladna za početnike, ali može biti i izazov za natjecatelje željne utrkivanja.

Na cilju utrke sve sudionike očekuje fešta uz DJ-a te obilje hrane i pića do zalaska sunca zbog kojeg se vrijedi popeti na vrh, piše Otok Pašman.

Zadnji datum za prijavu i uplatu startnine je 27. travnja. Zainteresirani se mogu prijaviti te sve potrebne informacije naći na službenim web stranicama utrke dirada.hr.

Dvije staze, prekrasna priroda, odlična atmosfera i zabava - razlozi su da se što prije prijavite i osigurate svoje mjesto na drugoj Điradi, pozivaju iz Turističke zajednice Općine Pašman.

B.K.

PROČITAJTE JOŠ:

Dugi otok trail u potrazi za volonterima
Organizator svim volonterima osigurava hranu i piće za vrijeme trajanja utrke te podmiruje trošak prijevoza, a tu je i poklon paket. Evo kako se prijaviti. Uskoro se održava jedna od utrka s najljepšim vidicima, a ako ste željni sudjelovati barem kao volonter, možete se prijaviti OVDJE.…
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.