>
  1 min. čitanja

Dobrodošli na Morski.hr, jadranski web portal!

Dobrodošli na Morski.hr, jadranski web portal!
Jurica Gašpar, prof.

Dragi prijatelji mora i morski ljudi,

Živimo u vrijeme kad je brza i kvalitetna informacija iznimno važna, a za dodatna istraživanja onog što nas zanima vremena najčešće nemamo. Upravo zato je najvažnije da sve informacije koje su nam potrebne nađemo na jednom mjestu. Kad je riječ o morskim temama, onda je to teško i moramo se dobro potruditi da dođemo do onog što nas zanima.

Ispred Vas je prvi portal zamišljen kako bi objedinio sve morske teme i jadranske destinacije. Nama, kojima je more sve, često nedostaje mjesto gdje bi pobjegli od stvarnosti kojima nas prečesto panično bombardiraju drugi, pa naše mjesto pod suncem nalazimo u morskoj izolaciji. Morski.hr trebao bi biti upravo takva virtualna lokacija. Obala, otoci, brodogradnja, nautika, turizam, ribarstvo, ribolov, gastronomija, morska povijest i sadašnjost, ekologija, tradicija i kultura, dnevne vijesti, jasne su teme kojima smo odredili svoju plovidbu, a isplovljavamo odmah. Kapetani koji će voditi ovaj brod, eminentni su stručnjaci ili jednostavno ljudi od iskustva i mora na gore navedenim poljima, a Morski brod popunjavaju i naši prijatelji, lokalni i tematski portali s kojima surađujemo. Zato im hvala!

Budite slobodni pomoći u uređivanju portala informacijom, kritikom, pohvalom, pričom i fotografijom, a mi ćemo se potruditi da Vas odgovorima na sva pitanja sigurno vodimo do željene luke.

Ovo je portal za Vas, za sve one koji žele pročitati i doznati najnovije aktualnosti vezane uz Jadran, za one koji se žele odmoriti od politike, tračeva i žutog tiska, za ljude koji žele naći sve o moru na jednom mjestu. Ovo je Morski.hr, jadranski web portal!

Dobro nam došli!

Autor projekta Morski.hr i glavni urednik
Jurica Gašpar, prof.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.