3 min. čitanja

OGLASITE SE NA MORSKOM: Nove usluge, nove cijene, a sve birate i pratite sami!

OGLASITE SE NA MORSKOM: Nove usluge, nove cijene, a sve birate i pratite sami!
Foto: Morski HR

Dragi ljubitelji mora, nakon 5 godina kontinuiranog rada i rasta, došlo je vrijeme za neka osvježenja na portalu Morski HR. Zahvaljujemo svima vama koji nas svo ovo vrijeme pratite, a posebna zahvala na povjerenju našim klijentima koji nam vjeruju. Upravo vam stoga predstavljamo nove, atraktivne reklame, cjenik i opcije oglašavanja, koje smo dodatno proširili.

Oglasite se već za 750 kuna!

Pri odluci o oglašavanju svog proizvoda ili usluge, klijenti danas obično posegnu za društvenim mrežama koje nude i neke opcije minimalnog oglašavanja.

Iako daju takav privid, oglašivački algoritmi na društvenim mrežama još uvijek nisu savršeni u ciljanom oglašavanju određenog proizvoda ili usluge. Veliki news portali, pak imaju veliku disperziju čitatelja, pa oglašavanje prema njihovom broju znači i plaćanje vidljivosti vaše reklame i tamo gdje ne treba, a uza sve to, ovu opciju ćete platiti i prilično skupo. Na kraju oba oglašivačka ciklusa vi ćete brojčano dobiti vidljivost, ali veliko je pitanje – gdje je ta vidljivost bila i kod kakvih čitatelja?

Morski HR vam stoga nudi opciju oglašavanja već od 750 kuna. Dovoljno da se zapitate, želite li taj novac usmjeriti ka vašoj ciljanoj klijenteli ili ga ostaviti u bespućina interneta?

No, zašto bi se oglasili onda i na Morski HR?

Usmjereno oglašavanje

Zato što se obraćate direktno klijentima koji Morski HR čitaju s razlogom. 10,2 mil. page views (otvaranje stranica) i 3 mil. jedinstvenih posjetitelja (Izvor: Google Analytics) s kontinuiranom tendencijom rasta, razlozi su zašto je dobro oglasiti se na našim stranicama.

Morski HR ovdje ima veliku prednost, jer nas čita ciljana populacija onih koje zanimaju vijesti, zanimljivosti i događaji vezani za more; bilo da se radi o turizmu i nautici, ribarstvu ili pomorstvu, ekologiji ili životu uz more. Odlučite li se za vremenski zakup oglasa, PR članak ili pak oglašavanje pema broju čitatelja koji će vaš oglas vidjeti, budite sigurni da će to biti publika kojoj je taj oglas i namijenjen.

Vi birate publiku i pratite statistiku

Praksa u kojoj se klijent odluči na zakup bannera na određeni vremenski period, može potaknuti sumnju u statističke podatke koji se odnose na praćenje oglasnog prostora. Pa iako nas statistika mazi i bilježimo kontinuirani godišnji rast čitanosti (porast u postotcima) 2019. – 2020. + 80%,   2018. – 2019. + 251,13 %, a 2018. – 2020. + 545,26 %, prema svojim klijentima želimo biti maksimalno transparentni!

Da bi bilo kakva sumnja izostala, Morski HR vam u petoj godini svog postojanja nudi oglašavanje prema točno odabranom broju čitatelja koji će vidjeti vaš oglas. Primjerice, odlučite li se za opcije od 10, 50 ili 100 CPM, vaš oglas će vidjeti 10, 50 ili 100 tisuća ljudi, a nakon završetka kampanje, dobit ćete i detaljno pisano izvješće. Ovako ste sigurni da ćete imati točnu vrijednost za uloženi novac, pa čak i ako će nama čitanost biti niža, to neće biti vaša briga, jer će oglas trajati onoliko, koliko treba da dosegne dogovoreni broj čitatelja.

Izradili smo i posebnu web stranicu za oglašivače

Kako bi vam sve detaljno i jasno pojasnili, za vas smo izradili i posebnu web stranicu. Ona je vrlo jednostavna, jer joj je isključivi cilj vizualizirati moderne oglase koje možete odabrati na našim stranicama i detaljno pojasniti sve što o oglašavanju na našim stranicama trebate znati.

Objavili smo i detaljan cjenik za 2021. godinu, koji vrijedi od 1. lipnja ove godine, s vizualizacijom svih pozicija koje Vam za oglašavanje možemo ponuditi.

Za sve pakete i kombinacije usluga, kao i dugoročno oglašavanje nudimo i posebne popuste, a vrlo skoro ponudit ćemo vam i još neke usluge, za koje smo sigurni da ih nikad niste vidjeli na nekom od news portala.

Za kraj vam se možemo samo zahvaliti na vašem petogodišnjem povjerenju, zbog kojeg Morski HR i dalje živi i raste.

Za sva pitanja, sugestije i komentare, stojimo vam na raspolaganju. Budite nas slobodni kontaktirati na: marketing@morski.hr ili broj telefona: +385 1 551 35 12

I svakako – preuzmite CJENIK i Opće uvjete oglašavanja za 2021 godinu na portalu Morski HR.

Morski.HR – stranica za oglašivače

Morski HR, Vaš prozor u svijet mora!

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.