2 min. čitanja

Humanitarni koncert za mladog pjevača

Humanitarni koncert za mladog pjevača
Foto: Pixabay

RIJEKA - Pjevač Ivan Ferderber ovoga je ljeta doživio nesreću i završio u komi, a trenutno se nalazi na rehabilitaciji. Slijedi dugotrajan i skup oporavak, stoga se danas u riječkom Klubu Mladih održava humanitarni koncert. Moguća je i uplata donacije na očev račun.

Riječanin Ivan Ferderber doživio je nesreću zbog koje je završio u komi i trenutno se nalazi na rehabilitaciji i liječenju u Krapinskim toplicama. Ivan je nažalost u teškom stanju te ga čeka dugi i neizvjesni oporavak.

- Kao jedni od organizatora ovog eventa, željeli bismo ukazati na tešku situaciju u kojoj se nalazi, a koja iziskuje novčanu pomoć, stoga vas pozivamo na humanitarni koncert u Klubu Mladih koji će se održati 14. siječnja 2023. godine u 21 sat - objavio je na svojoj Facebook stranici Klub Mladih.

Cilj je ovog humanitarnog koncerta prikupiti sredstva za rehabilitaciju i fizikalne terapije koje su neophodne za njegov oporavak te povratak natrag u Rijeku kako bi bio bliže svojoj obitelji i prijateljima, i kako bi nastavio s daljnjim liječenjem.

Ukoliko niste u mogućnosti doći na ovaj dobrotvorni koncert, a imate želju Ivanu novčano pomoći, uplatu možete izvršiti na žiro račun njegovog oca:

LEONARDO FERDERBER
MEŠTROVIĆA 36
51000 RIJEKA

ŽIRO RAČUN: HR90 2402006 3100222392
Opis plaćanja: DONACIJA ZA IVANA

- Uz LoOse4, ovoj akciji su se odazvali i Sarah & The Romans band, band Torrens, te dva Dj-a (DJ Dane i DJ Rezident Evil), stoga osim humanitarnog karaktera koji nosi ovaj event, također garantiramo i puno dobre zabave do kasno u noć - poručuju iz Kluba Mladih.

- Zajedničkim snagama pomognimo našem Ivanu u ovoj teškoj životnoj situaciji - apeliraju.

B.K.

PROČITAJTE JOŠ:

Podjelom koktela prikupljeno gotovo 1000 eura za humanitarnu Udrugu Pinokio
Podjelom koktela najboljeg barmena Hrvatske u 2022. godini, Luke Faflje, prikupljeno 969 Eura za Udrugu Pinokio Rab - djeca s invaliditetom i teškoćama u razvoju. U sklopu programa “Najljepšeg otočnog adventa”, na “Badnje jutro” i “U susret Silvestrovu”, Rabljani i njihovi gosti imali su pril…
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.