2 min. čitanja

Četvrta etapa utrke CRO Race kreće 30. rujna iz Biograda na Moru, cilj u Crikvenici

Četvrta etapa utrke CRO Race kreće 30. rujna iz Biograda na Moru, cilj u Crikvenici
Foto: PR

Sedmo izdanje međunarodne biciklističke utrke CRO Race održava se od 27. rujna do 2. listopada kroz šest etapa, na trasi većoj od 1.000 kilometara diljem Hrvatske. I ove će godine utrka CRO Race ponuditi brojna uzbuđenja i atrakcije, a prolazit će kroz neke već poznate, ali i nove destinacije.

Četvrta etapa utrke kreće u petak 30. rujna iz Biograda na Moru u 11:30 sati, cilj je u Crikvenici, a dolazak biciklista na cilj očekuje se između 16:41 i 17:11 sati.

Privremena regulacija prometa

Na prometnicama kojima se kreće utrka bit će na snazi privremena regulacija prometa na dijelu javnih cesta te će se ograničenje prometa na navedenim dionicama vršiti uz nazočnost djelatnika MUP-a i predstavnika organizacije. Iako se biciklistička utrka održava u uvjetima normalnog odvijanja prometa s povremenim zaustavljanjem prometa neposredno prije nailaska i prolaska biciklista, moguća su zaostajanja biciklista koja sudjeluju u manifestaciji pa je potrebno povećati oprez i obratiti pozornost na bicikliste u prometu.

Foto: PR

Privremena regulacija prometa na četvrtoj etapi Biograd na Moru – Crikvenica vrijedit će 30. rujna od 11:00 do 17:30 sati na cestama Zadarske, Ličko-senjske i Primorsko-goranske županije na ruti: Biograd na Moru – Sukošan – Zemunik Donji – Murvica – Posedarje – Lukovo Šugarje – Karlobag – Živi Bunari – Ažić Lokva – Sveti Juraj – Senj – Povile – Novi Vinodolski – Crikvenica – Dramalj – Crikvenica.. Više informacija o prometu možete pronaći OVDJE.

Kids CRO Race

Zanimljivost je ovogodišnje biciklističke utrke CRO Race i treće izdanje virtualne utrke za djecu, Kids CRO Race, koje će se održati 30. rujna od 12:00 sati u Crikvenici. Tako će i crikvenička djeca imati priliku natjecati se za naslov ukupnog pobjednika, čije će se proglašenje održati 2. listopada u Zagrebu.

D.G.

PROČITAJTE JOŠ:

Treća etapa biciklističke utrke CRO RACE 2022. vozit će se od Sinja, kroz Split, do Primoštena
U vremenu od 27. rujna do 02. listopada 2022. godine na području Republike Hrvatske održat će se međunarodna profesionalna etapna biciklistička utrka pod nazivom CRO Race 2022. U četvrtak 29. rujna 2022. održati će se 3. etapa ove utrke sa startom u Sinju i ciljem u Primoštenu, objavila je splits…
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2022 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.