1 min. čitanja

Brodosplit šalje dio radnika na godišnji: “Postoji realna opasnost nekontroliranog širenje COVID-a 19”

Brodosplit šalje dio radnika na godišnji: “Postoji realna opasnost nekontroliranog širenje COVID-a 19”
Foto: Brodosplit

SPLIT – Splitsko brodogradilište Brodosplit objavio je na svojim stranicama obavijest o mjeri dodatne zaštite zaposlenika Škvera od većeg prodora koronavirusa.

“S obzirom na povećanje novooboljelih u Splitu i Splitsko-dalmatinskoj županiji, postoji realna opasnost da se virus COVID-19 počne nekontrolirano širiti i u tom slučaju će neminovno zahvatiti veliki broj Brodosplitovih radnika”, napisali su u objavi.

– Kako bi dodatno smanjili rizik od takvog raspleta i zaštitili ključne projekte u izgradnji, poglavito dovršetak izgradnje polarnog kruzera ‘Ultramarine’ i gradnju polarnog kruzera ‘Janssonius’ na navozu br. 3 te proizvodnju elemenata mosta ‘Ston’ Uprava Brodosplita donijela je odluku da dio radnika pošalje na korištenje godišnjih odmora od 07. prosinca 2020. godine kao dodatnu mjeru zaštite Škvera od većeg prodora koronavirusa.

Očekuje se da će s minimalnim brojem radnika prisutnim u Brodosplitu smanjiti rizik na razumnu mjeru i uspješno u ugovorenim rokovima završiti sve ključne projekte, čije bi eventualno zaustavljanje zbog širenja epidemije bilo fatalno.

Zatvaranje brodogradilišta nam u niti jednom trenutku nije bila opcija, zato moramo napraviti sve kako bi se to izbjeglo.

Ostanimo odgovorni, čuvajte sebe, kolege, a poglavito vaše obitelji.

Nadamo se da će se situacija s pandemijom uskoro smiriti te da ćemo se čim prije moći vratiti prijašnjim, normalnim životima i uobičajenim radnim aktivnostima – poručuju svojim radnicima iz Brodosplita.

I.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2023 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.