1 min. čitanja

Brod za Jadriju plovi po novom rasporedu

Brod za Jadriju plovi po novom rasporedu
Foto: Grad Šibenik

ŠIBENIK – Vozni red gradske brodske linije za Jadriju izmijenjen je pa je do 1. srpnja povratak s Jadrije premješten s 14:20 na 15 sati. Također, od 1. srpnja linija plovi po novom voznom redu s više polazaka u oba smjera.

Podsjetimo, i ove sezone do omiljenih šibenskih kupališta Martinske i Jadrije putnike prevoze brodovi Avalon i Plima u razdoblju od 15. lipnja do 15. rujna. Upravo su zadovoljstvo i pozitivne reakcije građana, ali i rasterećenje cestovnog prometa, glavni razlozi zbog kojih je i ove godine uspostavljena brodska linija, koja se pokazala i kao dobra nadopuna turističkoj ponudi grada Šibenika.

– Na ovaj način nastavlja se promicanje multimodalnosti putnika na području grada povezujući različite interesne točke u Šibenskom zaljevu i predstavljajući brodski prijevoz kao učinkovitu dopunu drugim oblicima prijevoza u gradu. Ove godine provedeno je i Javno savjetovanje kojim je prihvaćen prijedlog građana da se za Jadriju doda linija u 7 sati koja će ploviti u razdoblju od 1. srpnja do 31. kolovoza – poručuju iz gradske uprave.

Na kupanje na Martinsku možete brodom Avalon, a do Jadrije brodom Plima. Cijena karte u jednom smjeru na liniji Šibenik – Martinska iznosi 10 kuna, a povratne 15 kuna.

Za liniju Šibenik – Jadrija karta u jednom smjeru stoji 12 kuna, dok je cijena povratne karte 20 kuna. Inače, djeci do šest godina za obje brodske linije osiguran je besplatan prijevoz.

Foto: Grad Šibenik

J.K.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2022 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.