1 min. čitanja

BOOKING MANAGER SUMMIT 2023. Jedina edukativna svjetska konferencija za yacht charter profesionalce održat će se peti put

BOOKING MANAGER SUMMIT 2023. Jedina edukativna svjetska konferencija za yacht charter profesionalce održat će se peti put
Foto: Promo

ZAGREB - Booking Manager Summit je jedinstvena poslovna konferencija na svijetu specijalizirana za nautičke profesionalce. Cilj konferencije je oblikovanje budućnosti charter poslovanja, putem suradnje i edukacije sudionika. Summit je do sada okupio preko 500 sudionika iz više od 30 zemalja koji su svojim iskustvima i stručnošću značajno doprinijeli panel raspravama.

Petu godinu za redom, svjetska yacht charter zajednica prisustvovati će Booking Manager Summitu, od 8. do 10. Studenog 2023., gdje će imati priliku učiti, dijeliti dosadašnja iskustva te susresti se sa poslovnim partnerima tijekom sva tri dana konferencije.

Fokus Summita je unapređenje međusobne poslovne suradnje, kao i otvorena rasprava o svim bitnim pitanjima unutar industrije. Ovaj jedinstveni svjetski događaj podržavaju najveće tvrtke, ali i drugi povezani dionici u industriji poput OTP banke, European Insurance & Services (EIS), ACI Marina, Bavaria YachtBau-a te istaknute hrvatske institucije poput Hrvatske Gospodarske Komore.

Niz interaktivnih predavanja i radionica imaju za cilj razumijevanje postojećih i nadolazećih trendova na tržištu na inovativan i uzbudljiv način. Međunarodni govornici održati će predavanja u više tematskih cjelina, od prodaje i marketinga do poslovne organizacije i financija. Kroz kreativne radionice i prezentacije, profesionalni govornici dijeliti će vlastita iskustva i znanja sa publikom. S obzirom na 30 međunarodnih govornika koji drže predavanja, zasigurno niti jedna relevantna tema neće biti zapostavljena.

Svi sudionici Summita imat će jedinstvenu priliku izraziti svoje mišljenje tijekom panel rasprava koja se bave rješavanjem ključnih pitanja industrije.

I.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2023 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.