1 min. čitanja

Ariana vozi turistički brod, pomaže tati u ribarenju i ima svoj OPG

Ariana vozi turistički brod, pomaže tati u ribarenju i ima svoj OPG
Foto: Unsplash / Ilustracija

ISTRA - Ariana Percan (22) iz Raklja prije nekoliko godina završila je srednju školu i vrlo brzo otisnula se, doslovno i metaforički, u turističke vode, pa tako ocu Damiru pomaže u vođenju turističkog broda. I ne samo to.

Turisti ostaju iznenađeni pogledom na djevojku za kormilom, ali im je drago što će ih za promjenu voziti žena, a obilaze cijeli Raški zaljev i kvarnerski akvatorij, prenosi Istarski.hr.

Ariana navodi da ih najviše zaintrigiraju skrivene i tajnovite uvale i špilje nepristupačne automobilom. To im je poseban doživljaj prilikom kojeg uživaju u miru i tišini te s izleta odlaze vrlo zadovoljni.

Ona ocu pomaže i u ribolovu, ali kaže da se ne može pohvaliti velikim ulovima - najveći je bio hlap od pet kila, navodi. Dodaje da je velika ljubiteljica životinja te da se u sklopu vlastitog OPG-a bavi ovčarstvom.

Svaka čast takvoj mladosti!

B.K.

PROČITAJTE JOŠ:

ZLATOPRUŽICA Kako je starom ribarskom brodu turizam udahnuo novi život
Zlatopružica je lijepo hrvatsko ime za ribu poznatiju pod imenom salpa. Brod Zlatopružicu izgradile su vrijedne i iskusne ruke puntarskih brodograditelja 1961. godine, započinje svoju priču Marin Trošelj, ljubitelj drvene brodogradnje i administrator grupe Hrvatski drveni brodovi. Brodogradilište P…

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2023 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.