1 min. čitanja

AQUITALIA 78 - Biograd Boat Show premijera

AQUITALIA 78 - Biograd Boat Show premijera
Foto: PROMO

Hrvatski poduzetnik Pero Pavić premijerno će predstaviti svoju Aquitaliu 78, 24-metarsku jahtu koja je nedavno imala svjetski debi na Cannes Yachting Festivalu, a koja je osvojila World Yacht Trophy u kategoriji “Revelation of the Year”. 

Priča o Aquitalia jahtama počinje s hrvatskim poduzetnikom Perom Pavićem, sa sjedištem u Njemačkoj, najvećim proizvođačem specijaliziranih kranskih vozila u Europi. Pavić kao zaljubljenik u jahtaštvo i perfekcionist odlučio je izgraditi jahtu prema svojim visokim standardima, a 2022. osnovao je tvrtku Aquitalia Yachts, predstavivši svoj prvi model Aquitalia 78, 24-metarsku luksuznu motornu jahtu koja je svoju svjetsku premijeru imala u rujnu na Cannes Yachting Festivalu i tamo je dobila prestižnu nagradu World Yacht Trophy 2023. u kategoriji “Revelation of the Year”.

Jahta će hrvatsku premijeru imati na Biograd Boat Showu

Koristeći najnoviju tehnologiju proizvodnje stvorio je jahtu koja pomiče granice performansi, funkcionalnog dizajna i posebne namjene. Njego.v proizvodni proces koji štedi težinu odgovoran je za performanse, dok su inovativni stil i dizajn iznenadili industriju brodogradnje. Sljedeće godine planira predstaviti Aquitaliu 70, a planira i verziju od 110 stopa u budućnosti.

Sponzorirani sadržaj

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2023 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.