2 min. čitanja

Aktivan vikend u Kostreni

Aktivan vikend u Kostreni
Foto: Općina Kostrena

KOSTRENA - U subotu i nedjelju, 4. i 5. ožujka, u Kostreni se održava dvodnevna regata za klasu Snipe (Šljuka), kao dio manifestacije Galeb Snipe & Ski Race. Održat će se i dvije veleslalomske utrke na Platku te individualno natjecanje u trail-u.

Program počinje u petak 3. ožujka konferencijom za medije, a potom i dvjema velesalalomskim utrkama na Platku te se za vikend nastavlja u Kostreni.

U prostorima JK Galeb u Žurkovu, u subotu u 11:00 sati počinje okupljanje i druženje organizatora, natjecatelja, pokrovitelja i medija, a u 12:30 je predviđen izlazak na regatno polje ispred Kostrene.

Foto: Općina Kostrena

U pratnji regate bit će brod Lučke kapetanije Rijeka 'Vid', s kojega će se moći pratiti regata.

U subotu će regata startati u 13:00 sati dok će u nedjelju start biti u 10:00 sati. Proglašenje pobjednika predviđeno je u nedjelju u 16:00 sati u prostorijama JK Galeb u Žurkovu.

U nedjelju 5. ožujka u Kostreni će se održati međunarodna utrka 'Kostrena Mountain Trail', individualno natjecanje u trail-u na 10 km i 20 km na čijem se startu očekuje više od 220 natjecatelja iz sedam zemalja.

Sve informacije o utrci mogu se pronaći OVDJE. Oba sportska događaja su pod pokroviteljstvom Općine Kostrena i Turističke zajednice općine Kostrena.

B.K.

PROČITAJTE JOŠ:

Druga pašmanska Đirada
PAŠMAN - Dvije staze, prekrasna priroda, odlična atmosfera i zabava - ovogodišnja Đirada, koja će se održati 30. travnja, biti će organizirana u dvije kategorije: Đirada Red i Đirada Blue. Turistička zajednica Općine Pašman po drugi puta organizira rekreativnu utrku/šetnju Đirada koja je prošle god…
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.