1 min. čitanja

Akcijski vikend dalmatinskih vatrogasaca - 7 intervencija u 24 sata

Akcijski vikend dalmatinskih vatrogasaca - 7 intervencija u 24 sata
Foto:JVP Split

Ako ste pomislili da se stvari početkom rujna smiruju, s vama se ne bi složili pripadnici vatrogasnih postrojbi na području Splitsko-dalmatinske županije.

Ovako je izgledala "mirna" rujanska subota.

U 09:00 sati, JVP Split je izašla  na tehničku intervenciju u Petravićevoj ulici gdje se oglasio alarm vatrodojave. Na intervenciji su sudjelovala dva vatrogasca s jednim vozilom. Samo deset minuta kasnije, u 09:10, novi poziv za tehničku intervenciju stigao je iz Doverske ulice. Ovoga puta, radilo se o otvaranju stana. Na intervenciji je sudjelovalo pet vatrogasaca s jednim vozilom, javlja Dalmacija danas.

U Drašnicama, blizu Podgore, izbio je požar trave i niskog raslinja kojeg su ugasili  vatrogasci DVD Podgora. Opožareno je bilo 8 kvadratnih metara.

U Komiži su vatrogasci imali još teži izazov. Prvo je u 09:23 sati došlo do prodiranja vode u brod, a kasnije, u 20:45, do potrage za nestalom osobom. U oba je slučaja intervenirao DVD Komiža, a nestala osoba je srećom pronađena.

U Bilicama je u 19:36 zaprimljena je dojava o požaru trave uz cestu, ali po dolasku vatrogasaca DVD Vranjic na lice mjesta, ništa nije pronađeno, piše Dalmacija danas.

J.T.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2023 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.