1 min. čitanja

Air France planira više letova za Split

Air France planira više letova za Split
Foto: Zračna luka Split / Ilustracija

SPLIT - Air France za ljetni red letenja sljedeće godine najavljuje više letova na svojoj redovnoj sezonskoj liniji između Pariza (Charles de Guelle) i Splita, javlja Croatian Aviation.

Do sada je francuski nacionalni avioprijevoznik na ovoj liniji prometovao isključivo od početka srpnja do kraja kolovoza, dakle samo u špici ljetne turističke sezone, no za ljeto 2023. najavljeni su letovi od kraja travnja do kraja listopada.

Prvi let najavljen je za 30. travanj, jednom tjedno, nedjeljom, sa zrakoplovom tipa A318, do početka srpnja. U srpnju će ova linija biti u prometu 6 puta tjedno, svakog dana osim subotom, no trenutno su planirani manji zrakoplovi tipa E90 na kojima za Air France prometuje HOP!.

U posezoni je ponovno planiran jedan let tjedno, također nedjeljom, sve do kraja ljetnog reda letenja, odnosno 22. listopada. Radi se ukupno o 18 rotacija više u odnosu na ovogodišnji ljetni red letenja, čime će Air France između Splita i Pariza sljedeće godine ponuditi gotovo 5 tisuća sjedala više u odnosu na prvotni plan. Karte su u prodaji na službenoj stranici avioprijevoznika.

Air France - KLM grupa je izuzetno prisutna u Splitu. Ljeti KLM prometuje do 3 puta dnevno između Amsterdama i Splita, a ovo je prva zima u kojoj je kompanija odlučila nastaviti redovne operacije te trenutno prometuje 5 puta tjedno.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.