1 min. čitanja

Adriatic Sea Forum ove godine održava se u Dubrovniku

Adriatic Sea Forum ove godine održava se u Dubrovniku
Foto: Pixabay

DUBROVNIK - Dubrovnik će 4. i 5. svibnja biti domaćin Adriatic Sea Forum - Cruise, Ferry, Sail & Yacht 2023, međunarodnog događanja posvećenog morskom turizmu na Jadranu, čije će se šesto izdanje održati u partnerstvu s Lučkom upravom Dubrovnik i Gradom Dubrovnikom.

Foto: Grad Dubrovnik

Pokrenut 2013., Forum je tijekom godina postao referentni događaj za sve operatere u sektoru krstarenja, trajekata i nautike, a ove će godine okupiti sudionike iz 15 zemalja.

Poduzetnici i menadžeri brodskih kompanija, pomorskih agencija, lučkih terminala, turoperatora, putničkih agencija, marina i malih luka, nautičkih charter kompanija i drugih organizacija pridružit će se predstavnicima Vlade, javnih, nacionalnih i međunarodnih tijela na dvodnevnom događaju na kojem će se, između ostalog, raspravljati o mogućnostima i novim načinima na koji se može razvijati pomorski turizam na ovom području.

Neki od potvrđenih govornika na Forumu su ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković, izvršni direktor Europske putničke komisije Eduardo Santander, generalna direktorica CLIA Europe Marie-Caroline Laurent.

Glavne teme Adriatic Sea Foruma 2023. uključivat će strategije za uravnoteženje interesa sektorskih operatora s održivošću područja, gospodarskim rastom i zapošljavanjem.

A.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.