Zubak otvara luksuzni resort, gostima će nuditi i flotu brodova

SENJ - Resort smješten između Velebitskog kanala i kvarnerskih otoka otvara se 27. travnja, a posebnost je ponuda privatnih brodova od kojih je jedan autentičan drveni brod dužine 24 metra.

U uvali Žrnovnica uskoro će biti otvoren novi Veladrion Resort s pet zvjezdica, investicija vrijedna 7 milijuna eura. Radi se o drugom takvom hotelu Zubak Grupe na jadranskoj obali koji se otvara četiri godine nakon hotela Ikador u Iki.

Godinama je ovaj adults-only resort bio zatvorenog tipa, a sada se otvara javnosti s pet soba i 13 suiteva u sveukupno tri vile te jednoj posebnoj kući na drvetu. Kapacitet hotela je 41 osoba. Gosti će imati pristup wellness i spa ritualima inspiriranim prirodom i obogaćenim autohtonim mediteranskim biljem.

Osim toga, gostima će biti na raspolaganju unutarnji i vanjski bazen te plaža u neposrednoj blizini resorta, piše Zagreb.info.

Za one koji žele aktivno provoditi vrijeme, resort nudi različite mogućnosti, uključujući teniske i košarkaške terene, vanjsku i unutarnju teretanu, mogućnost hikinga i vožnje biciklom parkom prirode Sjeverni Velebit, sve do raftinga i vožnje kajakom.

Posebnost Veladriona jest i ponuda plovila, jer Marina Žrnovnica smještena je u dubokom zaljevu i gostima nudi flotu privatnih brodova, od kojih je jedan autentičan drveni brod dužine 24 metra.

B.K.

PROČITAJTE JOŠ:

ZAKORAČITE U HOTEL BUDUĆNOSTI - Uskoro rekonstrukcija crikveničkog hotela International
Zahvaljujući bespovratnim financijskim sredstvima, hotelijerska grupacija Jadran modernizirat će hotel International, uvesti najnovije tehnologije te time pridonijeti održivom razvoju i smanjenju negativnog utjecaja na okoliš. Hotelijerska grupacija Jadran uspješno je prijavila projekt…
Kupio hotel podno Velebita kako bi radnici besplatno ljetovali
Povratnik iz SAD-a kupio je hotel podno Velebita da bi mu radnici mogli besplatno ljetovati i kaže da je to napravio iz čiste sebičnosti. Tamo gdje masiv Velebita uranja u more, u uvali između njegovih kamenih prstiju, smjestio se Jablanac. Mjesto s 50-ak duša, bez škole i trgovine,