1 min. čitanja

Zračna luka Rijeka u travnju zabilježila izuzetno nizak broj putnika

Zračna luka Rijeka u travnju zabilježila izuzetno nizak broj putnika
Foto: Rijeka Danas

RIJEKA - Zračna luka Rijeka zabilježila je izuzetno nizak broj putnika u travnju ove godine, sa samo 1282 putnika koji su prošli kroz njezine terminale, saznaje portal Zamaaero.

Ovo predstavlja pad od čak 1969 putnika u usporedbi s istim mjesecom prošle godine, kada je kroz zračnu luku prošlo 3251 putnika. Ovi brojevi su zaista alarmantni, jer predstavljaju samo 16,7% prometa iz travnja 2019. godine, kada je broj putnika iznosio 7696., prenosi Rijeka Danas.

Osim broja putnika, zračna luka Rijeka zabilježila je i određene promjene u broju operacija. U travnju ove godine obavljeno je 266 operacija, što je blagi porast u usporedbi s 236 operacija zabilježenih u istom mjesecu prošle godine.

Od početka godine, Rijeka je ostvarila ukupno 3192 putnika i 942 operacije. Ovi podaci ukazuju na ozbiljne izazove s kojima se suočava Zračna luka Rijeka, koja se bori s drastičnim padom broja putnika, što može imati dalekosežne posljedice za lokalno gospodarstvo i turizam.

I.B.

PROČITAJTE JOŠ:

Turisti na Krku morali vući kofere izvan aerodroma jer je autobusima ulazak postao preskup
Turisti na Krku morali su vući kofere do izlazne rampe jer je autobusima ulazak na aerodrom postao preskup, objavio je Novi list uz snimku na kojoj se vidi skupina ljudi kako po cesti na suncu vuče kofere. Ovo je nastavak priče koja se u medijima pojavila ovih dana.
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.