1 min. čitanja

Zbog epidemije kasne pošiljke u Splitsko-dalmatinskoj i Dubrovačko-neretvanskoj županiji

Zbog epidemije kasne pošiljke u Splitsko-dalmatinskoj i Dubrovačko-neretvanskoj županiji
Foto: Hrvatska pošta

Veliki broj poštara u Splitsko-dalmatinskoj i Dubrovačko-neretvanaskoj županiji je u samoizolaciji zbog aktualne epidemije. Iz Hrvatske pošte stoga upozoravaju da postoji mogućnost kašnjenja u isporukama pošiljki na području ovih dviju županija, a posebno na otocima.

Ukupno je više od 20% poštara u ove dvije županije u samoizolaciji što je veliko opterećenje za preostale kolege, posebice na područjima gdje svi redoviti poštari izbivaju s posla. Međutim, poštari koji su na dostavi ulažu dodatne napore kako bi svi korisnici svoje pošiljke primili na vrijeme, priopćili su iz HP-a.

Ističu kako je trenutačno najveće opterećenje u dostavi pošiljaka na otoke, u Dalmatinsku zagoru, dubrovačko zaleđe te u Kaštel Štafiliću, Solinu, Stonu i Trogiru. No isto tako tvrde da su angažirali zamjene i napravili reorganizaciju unutar radnog vremena kako bi kašnjenejna bila svedena na najmanju moguću mjeru.

Vršno opterećenje, kažu, završava ovaj tjedan te će se stanje normalizirati u idućih desetak dana. Zahvaljuju korisnicima na strpljenju te ih mole da se u slučaju bilo kakvih problema u dostavi obrate Službi za korisnike na telefon: 072 303 304 ili putem online obrasca: https://kontakt.posta.hr.

K.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.