2 min. čitanja

Zbog biciklističke utrke CRO Race u četvrtak posebna regulacija prometa na području Splitsko-dalmatinske i Šibensko-kninske županije

Zbog biciklističke utrke CRO Race u četvrtak posebna regulacija prometa na području Splitsko-dalmatinske i Šibensko-kninske županije
Foto: CRO Race

Iz Osijeka sutra starta biciklistička utrka „CRO Race“, koja je organizirana u 6 etapa, a dio etapa prolazit će kroz Šibensko-kninsku i Splitsko-dalmatinsku županiju, zbog čega iz policije najavljuju posebnu regulaciju prometa na području ovih dvoju županija.

CRO Race utrka održat će se od 28. rujna do 3. listopada, a u sklopu 3. etape biciklističke utrke Primošten – Makarska, natjecatelji će 30. rujna proći i prometnicama koje prolaze područjem Policijske uprave šibensko-kninske. Etapa iz Primoštena starta u 12:45 sati.

Foto: PU ŠK

Stoga će u četvrtak, 30. rujna, u vremenu od 12,00 do 13,30 sati biti će na snazi privremena regulacija prometa na dijelu javnih cesta, koju će regulirati policijski službenici. Natjecatelji će se kretati državnom cestom D-8 i drugim cestama na području Primoštena i Rogoznice na relaciji Primošten – Rogoznica – Podorljak.

Isti dan, u vremenu od 13,15 do 17,00 sati, posebna regulacija prometa biti će na snazi i na području PU Splitsko-dalmatinske. Sudionici utrke kretat će se državnom cestom D-8 i drugim cestama na području  Splitsko-dalmatinske županije na relaciji : Svinca-Kaštel Sućurac-Bilice-Lovrinac-Dugi Rat-Omiš-Brela-Makarska-Tučepi-Podgora-Drašnice-Igrane-Živogošće-Podgora-ŽC6198 Srida Sela-DC8 Makarska.

Foto: PU ŠK

U Makarskoj će od 14 do 18 sati biti zabranjen promet Obalom kralja Tomislava i Marinetom, dok će promet Jadranskom magistralom od Podgore prema Igranama i Živogošću biti u prekidu od cca 15:30 do 16:50 sati.

Iz obje policijske postaje mole vozače da postupaju sukladno uputama odnosno znakovima policijskih službenika i redara koji će na pojedinim lokacijama zatvarati promet na trasi kretanja natjecatelja, odnosno uoči dolaska natjecatelja neće dozvoliti uključivanje vozila na trasu biciklističke utrke.

Policija također apelira na vlasnike teretnih vozila da svoja vozila u vrijeme održavanja utrke preusmjere na ostale prometne pravce.

Gledatelje mole da ne stoje na kolniku odnosno da utrku promatraju s pozicija koje se nalaze van kolnika na sigurnoj udaljenosti od njegovog ruba.

Više informacija možete pronaći na web stranici PU Splitsko-dalmatinske.

K.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.