1 min. čitanja

Zadarska županija raspisala javni poziv za dodjelu potpora događanjima u turizmu - osigurano je 100 tisuća eura!

Zadarska županija raspisala javni poziv za dodjelu potpora događanjima u turizmu - osigurano je 100 tisuća eura!
Foto: Pexels

Kulturna, zabavna, sportska te eno - gastronomska, povijesna, tradicijska i ostala događanja mogu se prijaviti na objavljeni javni poziv.

Korisnici potpore(organizatori događanja) mogu biti pravne i fizičke osobe. Dakle to mogu biti turističke zajednice, trgovačka društva, obrti, zadruge/udruge, sportski savezi, javne ustanove i ustanove u kulturi (osim onih kojima je osnivač Zadarska županija) i umjetničke organizacije na području Zadarske županije.

- Cilj Zadarske županije je stalno unaprjeđenje i jačanje turističke ponude posebice u pred i posezoni, ali i na turistički manje razvijenim područjima. Predmet javnog poziva je dodjela bespovratnih novčanih sredstava za događanja u turizmu na području Zadarske županije u 2024. godini, a koja predstavljaju snažan motiv dolaska turista na destinaciju te stvaraju dodatnu ponudu u turizmu, poglavito u pred i posezoni - naveo je županijski pročelnik za gospodarstvo i turizam Ante Sjauš. 

I ono bitno za kraj - svaki organizator ne može dobiti beskonačno puno potpora. Za sufinanciranje može prijaviti najviše tri prijave, a Županija mu može odobriti sufinanciranje do 50 % troškova realizacije projekta.

Javni poziv pronađite ovdje.

J.T.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.