Za uređenje plaže u Ribarici Općini Karlobag dodijeljeno 60.000 eura

KARLOBAG - Ličko-senjska županija zaključila je jučer Ugovor s Općinom Karlobag temeljem kojega se Općini Karlobag dodjeljuje iznos od 60.000 eura za potrebe uređenja plaže u Ribarici.

Ličko-senjski župan Ernest Petry i načelnik Općine Karlobag Boris Smojver jučer su u Karlobagu potpisali ugovor o dodjeli 59.700 eura namjenskih sredstava za sufinanciranje uređenja plaže u Ribarici.

Ukupna vrijednost uređenja plaže u Ribarici iznosi 176.000 eura, kojim sredstvima će se urediti plaža u duljini od 126 metara. Time će se dodatno poboljšati kvaliteta turističke ponude u naselju Ribarica odnosno na području općine Karlobag, priopćio je Petry na društvenim mrežama.

B.K.

Ugovoreni radovi održavanja luka u Karlobagu i Barić Dragi vrijedni 850.000 eura
U Karlobagu je prošli tjedan potpisan 850.000 eura vrijedan Ugovor za izvođenje radova na izvanrednom održavanju luka u Karlobagu i Barić Dragi, a ravnatelj Lučke uprave Senj Predrag Dešić najavio je da se sukladno Prostornom planu priprema i proširenje luke Karlobag. Ugovor su potpisali načelnik O…
Izgradnja Tematske rute ribarske i pomorske tradicije Podvelebitskog kanala
U Karlobagu su započeli radovi na izgradnji Tematske rute ribarske i pomorske tradicije Podvelebitskog kanala. Između ostaloga, bit će postavljena ruža vjetrova kao simbol pomorstva, ali i bure koja šiba ovaj kanal. U sklopu radova na izgradnji Tematske rute ribarske i pomorske tradicije…