1 min. čitanja

Za nekoliko dana počinje 363. Senjski mesopust!

Za nekoliko dana počinje 363. Senjski mesopust!
Foto: D.Prodanić (TZ Grada Senja)

SENJ - Karnevalski odbor, Grad Senj i Turistička zajednica grada Senja najavili su održavanje 363. Senjskog mesopusta koji će se održati od 14. siječnja do 21. veljače 2023.

U duhu senjske tradicije maškarani balovi i dječje redute su kao i dosadašnjih godina tematski određene, a detaljan program objavljen je na stranicama Turističke zajednice Grada Senja.

Za sve posjetitelje ulaz je slobodan, a za dobru glazbenu atmosferu pobrinut će se glazbeni sastavi Trio Marinero i Duo Mirakul. Kao i prethodnih godina za najljepše maske pripremljene su bogate nagrade.

- Svi Vi ki volite Senj i bale pozivamo Vas da benavite, munjasate i budete ono ča nikad niste, a vas najmlađe da se zabavite na nedjeljnim dječjim redutama - stoji na službenim stranicama TZ-a.

B.K.

PROČITAJTE JOŠ:

Novljanski mesopusni običaji - narodno kolo i uskočke nošnje
Novljanke i Novljani uskoro će zaigrati narodno kolo u živopisnim nošnjama uz zvukove junačkih i domoljubnih pjesama muškaraca odjevenih u uskočke nošnje. Čim prođu novogodišnji blagdani, u primorskim mjestima počinju pripreme za tradicionalne pokladne svetkovine - mesopusne narod…
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.