1 min. čitanja

Za manje od 10 dana kreće 11. izdanje utrke Istria 100

Za manje od 10 dana kreće 11. izdanje utrke Istria 100
Foto: Screenshot/YouTube

Trči se 5 mogućih dužina, a svaka utrka starta u drugom gradu. U Labinu - 168 km, Buzetu - 110 km i 69 km, u Motovunu - 42 km i Grožnjanu - 21 km!

Domaćin 11. izdanja utrke Istria 100 by UTMB u periodu  od 4-7. travnja 2024. bit će Umag, a pristiže čak 2650 trkača iz cijeloga svijeta te više od 5000 turista koji u Umag i Istru dolaze samo radi ove atraktivne utrke.

U ovoj, jednoj od najpopularnijih proljetnih trail utrka, trkačima će se pridružiti i više od 50 elitnih svjetskih trkača i natjecatelja što samu trku čini puno zanimljivijom i atraktivnijom.

- Oni su creme de la creme svjetskog trail trkačkog svijeta. Za te elitne trkače, Istria 100 by UTMB bit će odskočna daska prema UTMB World Series finalu koje se svake godine održava u trokutu Francuske, Italije i Švicarske.

Elitni trkači kojidolaze na Istria 100 by UTMB dolaze iz 18 različitih zemalja. Većina njih dolazi izAustrije, Francuske, Njemačke i Slovenije, ali također primjećujemo snažan priljev španjolskih trkača, te elitnih trkača iz prekooceanskih zemalja - rekla je direktorica utrke Ivana Malović Gral.

J.T.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.