2 min. čitanja

VIDEO: "TEROR JET SKIJA NA VIRU Prošli su par metara od naših glava i čak išli blokirati kanadere!"

VIDEO: "TEROR JET SKIJA NA VIRU Prošli su par metara od naših glava i čak išli blokirati kanadere!"
Foto: Čitatelj / Screenshot

VIR - Njemački par doživio je pravu dramu na otoku Viru, kad su, kako kažu, bili izloženi po život opasnoj situaciji u kojoj su dva mlađa muškarca glisirali jet skijem tek 50 metara od plaže, gotovo uz same glave kupača!

- Navikli smo na mnogo toga, pa čak smo i vidjeli situacije nedozvoljenog glisiranja. Ali ova dva mladića su prelila čašu. Kao luđaci, utrkivali su se bar 10 puta i to 50 metara od plaže. Pritom nisu primjetili ni bove ni kupače

Tako supruga i ja s pravom možemo reći da danas možemo proslaviti još jedan rođendan. Jer kao što vidite na slici, prošli su pored nas 4-5 metara i ubrzavali. Nekoliko minuta kasnije uplašili su još jednog plivača.

Pitam se što li prolazi kroz umove ovih turista? Dovode druge ljude u opasnost i nije ih briga ako mašeš rukama. Za njih vrijede zakoni ili pravila pristojnosti - primjećuje ovaj Nijemac, ali i dodao još nešto:

- Osim toga, blokirali su zrakoplove na gašenju požara kod Sabunika. Jer su u svojoj bahatosti (može se reći i gluposti) stalno vozili prema zrakoplovima koji slijeću da bi uzeli more za gašenje - zaključio je.

Video je objavljen u Facebook grupi "Hrvatska flora i fauna", na njemačkom jeziku, pa su se i u komentarima javljali mahom ljudi s njemačkog govornog područja:

"Obavezno zabilježite broj i prijavite pomorskoj policiji", "Boje se otvorenog mora a onda pi*ke navale na plažu. Mrzim te dijelove obale", samo su neki od komentara.

Kako je izgledalo ovo divljanje, pogledajte u videu:

https://www.facebook.com/KroatienMollusca/videos/1619875765073406/

D.G.

PROČITAJTE JOŠ:

VIDEO: NEVJEROJATNO! Čovjek na Viru glisira na jet skiju s malenim djetetom bez kacige i blizu obale | | Morski HR
Pročitavši članak o jučerašnjem sudaru dva jet skija u kojem je ozlijeđen jedan maloljetnik koji je i sam sudjelovao u pomorskom incidentu, javila nam se njemačka državljanka s Vira koja je
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2022 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.