2 min. čitanja

VIDEO Šarenilo zavladalo Crikvenicom

VIDEO Šarenilo zavladalo Crikvenicom
Foto: Crikvenica Riviera

CRIKVENICA - Ove godine, nakon nestrpljivog iščekivanja, Crikveničani imaju priliku uživati u sedam nezaboravnih tjedana maškaranih zabava, velikih i malih povorki, kreativnih maski, čajanki za najmlađe, puno smijeha i dobrog raspoloženja.

Sve je to dio nadaleko poznatih crikveničkih maškara koje svoju priču grade na tradiciji koju su oplemenjivale mnoge generacije Crikveničana.

U Crikvenici počeo karnevalski sedmotjedni niz priredbi
U Crikvenici su u subotu maškare preuzele ključeve grada i otvorile sedmotjedni program najšarenijih i najbučnijih priredaba u znaku ovogodišnjeg karnevala Crikvenica 2023. Sve je počelo uz klizanje pod maskama na klizalištu uređenom na Trgu Stjepana Radića te uz atraktivne programe an…

- Stoga s veseljem najavljujemo „Maškare 2023.“ u Crikvenici koje će se održavati sve do 22. veljače i to u šatoru na Trgu Stjepana Radića, korak do mora. Veseli nas činjenica da se maškarane zabave vraćaju korijenima, u centar grada, gdje su se i održavale u svojim počecima - stoji u objavi TZ Crikvenice.

Rasplesan, raspjevan i veseo. Takav je vikend u Crikvenici uz maškarane zabave u društvu čak dviju tradicionalnih maškaranih povorki. Jedne u kojima su glavne zvijezde bila djeca te druge u kojoj su se predstavili odrasli.

U nedjelju je crikveničkim centrom zavladala tradicija, radost, šarenilo i pjesma. Događalo se ono što su mali i veliki ljubitelji maškara nestrpljivo čekali – Dječja povorka , s početkom u 11:00 sati, i Velika maškarana povorka s početkom u 14:00 sati.

Velika povorka je ujedno i međunarodna. Obje su krenule od hotela "Miramare" cestom, tik do mora, a na Veloj paladi bio je doček grupa, preko 2.000 sudionika, piše HRT.

I.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2023 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.