1 min. čitanja

VIDEO Lukav potez ili hrabra ludost? Procijenite sami

VIDEO Lukav potez ili hrabra ludost? Procijenite sami
Foto: Screenshot/Instagram

Životinjski svijet pun je neobičnih, pomalo komičnih prizora u koje ne bismo povjerovali da isti nisu snimljeni ili fotografirani. Neobična scena ulovljena je kamerom u floridskom nacionalnom parku Everglades.

Prizor na koji je možda naviknuto okolno stanovništvo izazvao je pravu lavinu komičnih komentara na Instagramu gdje je video i podijeljen. Močvarna ptica mrtva hladna odmara na leđima morskog krokodila, dok on lagano krstari zaštićenim vodama nacionalnog parka Everglades.

– Najbolji vodeni taksi koji sam vidio u životu; Ova ptica ne hoda, već plovi po rubu; Ovako i ja kad odlučim da me ništa neće pokolebati – samo su neki od komentara ostavljenih ispod videa, koji je dobrano nasmijao i nas.

Inače, Everglades je regija tropskih močvara u južnom dijelu Floride, koja ne postoji nigdje drugdje na svijetu osim u ovoj državi. Prostire se na na području od 6.104,97 četvornih kilometara te je stanište brojnih životinjskih i biljnih vrsta, među kojima su i strogo zaštićene šume mangrova, morske krave te rijetka vrsta vodenjaka koji nastanjuje samo ovo područje.

J.K.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.