1 min. čitanja

VIDEO: ANTE MRVICA Dokumentarac o dobrom duhu Jadrolinije

VIDEO: ANTE MRVICA Dokumentarac o dobrom duhu Jadrolinije
Foto: Youtube / Screenshot

ŠIBENIK – Ante Mrvica, široj javnosti poznat kao “dobri duh Jadrolinije” i legenda splitske trajektne luke preminuo je 7. veljače 2021. godine, a točno godinu dana nakon toga, u Kući umjetnosti Arsen u njegovom Šibeniku, bit će prikazan dokumentarni film o njegovom životu.

Nastao pod redateljskom palicom autora Ivana Marjanovića, film donosi dosad neobjavljene priče, tajne iz djetinjstva te svjedočanstva njemu najbližih ljudi, a prikazan je i do sada neobjavljen arhivski materijal.

Mrvica je široj javnosti poznat s malih ekrana, s kojih je dug niz godina javljao novosti o stanju plovidbe na području Splita i Dubrovnika, gdje je radio kao koordinator Jadrolinije. Za svoje medijske istupe je 2018. godine proglašen i komunikatorom godine po izboru Hrvatske udruge za odnose s javnošću.

Pomorac, sveučilišni profesor, doktor znanosti, dugogodišnji koordinator u Jadroliniji i zakleti šibenski bodul – sve je to bio Ante Mrvica – a ovim filmom se odaje počast “čovjeku posebnog kova, duši od čovjeka, koji nikoga nije ostavljao ravnodušnim”, kako ga naziva autor filma.

I.B.

PROČITAJTE JOŠ:

POKRENUTA PETICIJA Podignimo spomenik Anti Mrvici u splitskoj luci
TUŽNA VIJEST Umro je legendarni Ante Mrvica
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2022 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.