1 min. čitanja

"Vama glumimo" na Krku se nastavlja krajem ožujka!

"Vama glumimo" na Krku se nastavlja krajem ožujka!
Foto:CZK Krk/YouTube

Deveta sezona kazališnih programa krčkog Centra za kulturu, znanih pod nazivom “Vama glumimo” nastavlja se u subotu, 23. ožujka 2024.

Prva po redu je  predstava za djecu Pčelica Maja Teatra Naranča. Predstava će, piše Novi list, od krčkih “kulturnjaka”, s početkom u 11 sati biti upriličena u prostoru osnovnoškolske sportske dvorane smještene na Trgu krčkih glagoljaša u gradu Krku. Istog dana na istom mjestu, od 20 sati, biti će izvedena i komedija namijenjena odrasloj publici – “Udavače”, HIT teatra.

Ciklus dječjih programa koji se izvode u okrilju tog ovogodišnjeg kulturnog programa u ožujku će tako nastaviti predstava čiji tekst i režiju potpisuje Katja Rabar, dok su glumci Mathilde Vukosavljević ili Vlatka Rubil te Majkl Mikolić ili Irin Šime Rabar.

Što se ulaznica tiče njih po cijeni od 5 eura za dječje, odnosno 10 eura za predstave namijenjene odrasloj publici možete rezervirati telefonom na 051 220 041 te kupiti u Galeriji Decumanus, ili na blagajni dvorane neposredno pred početak predstave.

J.T.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.