1 min. čitanja

Usred noći porodila dijete u moru i to bez medicinske pomoći!

Usred noći porodila dijete u moru i to bez medicinske pomoći!
Foto: Instagram

Neobična 38-godišnjakinja rodila je petero djece, a ovo je drugi put da je odlučila porod obaviti u oceanu!

Neki godinama štede ne bi li se "brčkali" na Karibima, a beba Maui rođena je "ni kriva ni dužna" u 2 sata ujutro baš u Karipskom moru u Nikaragvi nakon što se njegova mama Josy Cornelius tamo preselila na dva mjeseca samo kako bi ga rodila. Ovo je drugi put da 38-godišnjakinja, koja ima petero djece, odlazi na porod u more. Josy snažno vjeruje u kontroverzni koncept 'slobodnog rođenja' – donošenja djeteta na svijet bez pomoći medicinskih stručnjaka, piše Mirror.

Izgleda da je ova slobodoumna mama imala i uvjete da svoju obitelj preseli stotinama kilometara daleko u Nikaragvu samo kako bi slobodno rodila u oceanu koji je ujedno bio i jedini doktor te jedina medicinska sestra prilikom rađanja. No, dobro, za nadati se kako će slobodno rođenje djetetu u životu donijeti neke koristi. U to ova majka svakako vjeruje, a Josy je na svojoj Instagram stranici objavila vrlo poseban trenutak rođenja u oceanu. Jer, očito ako nije na društvenim mrežama, nije se ni dogodilo.

- Žene bi trebale planirati svoju trudnoću i porod na isti način na koji planiraju svoje vjenčanje iz snova: ne postoji prevelika udaljenost, ne postoji premali proračun, ne postoji previše specifičnih ideja. Ovo je najbolji preduvjet za porod iz snova - tvrdi Josy Cornelius.

Ne preostaje nam drugo do baciti oko na video koji je objavila.

J.T.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.